سنجرانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری با بیان اینکه 30 درصد کیوی تولیدی این شهرستان به کشورهای آسیای میانه، عراق و حوزه خلیج فارس صادر می شود، افزود:توسعه صنایع جنبی و تبدیلی می تواند زمان نگهداری میوه برای صادرات را افزایش دهد.
وی سهم اشتغالزایی محصول کیوی از تولید نها، کاشت، داشت و برداشت رابیش از 700 نفر اعلام کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نوشهر با بیان اینکه ایجاد صنایع تبدیلی و سردخانه نگهداری تنها راه حل تولید کنندگان کیوی در غرب مازندران است افزود: بسته بندی و دانه بندی، تولید کنستانتره ، اسانس، چیپس میوه و تهیه مواداولیه دارویی و بهداشتی و ... از صنایع جنبی و فرآوری این محصول کشاورزی است./س