به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
علیرضا مرادی بیستونی گفت : یکی از اصلی ترین دغدغه های میراث فرهنگی، حفاظت، حراست و احیاء بافتهای تاریخی شهرهاست که برای انجام این مهم و بر اساس آنچه که در ماده 115 برنامه چهارم توسعه آمده است، نیاز به همکاری و همراهی سازمانهای دیگر می باشد.
مرادی بیستونی ادامه داد: در این ماده قانونی آمده است که در شهرهاي داراي بافت تاريخي ارزشمند تشكيلات شهرداريها مورد تجديد نظر قرار ميگيرد و به منظور انجام امور مربوط به حفاظت از بافت تاريخي اين گونه شهرها، باید سازوكار مديريتي مناسب در شهرداريهاي مذكور ايجاد شود.
وی افزود: همچنین در بخشی دیگر از ماده 115 برنامه چهارم توسعه آمده است که شوراهاي شهر درصدي از درآمد شهرداري هر شهر را متناسب با نياز بافتهاي تاريخي آن شهر در اختيار مديريت ذيربط در شهرداري قرار دهند تا با نظارت سازمان ميراث فرهنگي در جهت مرمت بناها، مجموعهها و بافتهاي تاريخي همان محل به مصرف برسد.
این مقام مسئول در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، گفت: استان کرمانشاه با دارا بودن بیش از چهار هزار اثر تاریخی شناسایی شده که بیش از 2200 مورد آن ثبت ملی و یک موردش (بیستون) به ثبت میراث جهانی رسیده، یکی از مناطق تاریخی باستانی ایران محسوب می شود که این مهم نیازمند توجه بیش از پیش کلیه سازمانها و دستگاه های مرتبط است.
مرادی بیستونی تاکید کرد: تمام تلاش ما در مجموعه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه پیش از هر اقدامی حفاظت و حراست از این آثار ارزشمند تاریخی فرهنگی است.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، در پایان گفت: با اجرای دقیق قانون برنامه چهارم توسعه، نگذاریم آثار تاریخی مان تخریب شوند./س