"خال‌های گوشتی" معمولا جنبه های ارثی و ژنتیکی دارند و تنها با یک عمل جراحی می توان آنها را از بین برد، اما گاهی اوقات می توانند بدخیم باشند و سرطان های پوستی را ایجاد کنند که برای تشخیص بدخیمی آنها باید به متخصص مراجعه کرد.

دکتر حسین طباطبایی متخصص پوست و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، در رابطه با خال های گوشتی گفت: خال های گوشتی معمولا تیره رنگ هستند. اغلب علت ژنتیکی و مادرزادی دارند و معمولا با یک جراحی کوچک از بین می‌روند.

وی افزود: این خال ها معمولا بعد از سن بلوغ روی پوست افراد ظاهر می شوند و رشد آنها در سی سالگی متوقف می‌شود.

دکتر طباطبایی تصریح کرد: خال های گوشتی که علت ژنتیکی و مادرزادی دارند، خطرناک نیستند و بدخیم نمی شوند. اما اگر در محل هایی باشند که تحت فشار یا ضربه قرار بگیرند مثل: روی پوست صورت که در معرض تراشیده شدن قرار می گیرند و پاشنه پا، ممکن است تحریک و به خال های بدخیم و سرطانی تبدیل شوند.

وی افزود: برای جلوگیری از بدخیم شدن این خال ها، می توان به پزشک متخصص مراجعه کرده و آنها را از سطح پوست حذف کرد.

دکتر طباطبایی گفت: خال های گوشتی به هیچ عنوان به صورت خود به خود افزایش پیدا نمی کنند و اگر تعداد آنها در فردی زیاد باشد، جنبه ژنتیکی دارد.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار