ماکادمیا درختی ایست که از میوه آن گرانترین و مرغوبترین خشکبار جهان به دست می آید.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، این گیاه گر چه بومی استرالیا است اما در ایران نیز تعدادی از گونه‌های این گیاه در منطقه‌‌‌ای از شمال کشور نیز به چشم می خورد.

ماکادمیا از نظر بازرگانی در استرالیا،‌ آفریقای جنوبی و آمریکای مرکزی یکی از تولیدات مهم کشاورزی بشمار می رود.

کشت تجاری آن در استرالیا و هاوایی در سطحی گسترده صورت می گیرد و در کالیفرنیا نیز به عنوان یک گیاه زینتی پرورش می یابد.

* گرانترین خشکبار جهانی کجا مصرف می شود؟

از آنجایی که ماکادیما مرغوب ترین خشکبار جهان است، مغز آن نیز در بسیاری از موارد استفاده می گیرد،آمریکا بزرگترین مصرف کننده این گیاه است و از مغز آن در انواع شکلات، کیک و بستنی استفاده می کنند.
 
مغز ماکادمیا ضمن کاربرد در آجیل، شیرینی برای تولید روغن نیز مصرف می شود.

روغن ماکادمیا از روغن های گیاهی مثل روغن زیتون، برتر است که دارای درصد بالاتر اسید چرب غیر اشباع است.

از آنجایی که ماکادمیا میوه ای مثل فندق مغزی است دارای مغز بسیار انرژی اسن با چربی های مفید که دارای 76 درصد روغن طبیعی 90 درصد پروتئین، 9 درصد کربوهیدرات و 2 درصد فیبر است.

 هزینه نگهداری ماکادمیا کم است طی سالهای اخیر قیمت آن افزایش بسیاری در جهان افزایش یافته است.

قیمت آن در استرالیا به 7/3 دلار استرالیا به صورت فله ای افزایش پیدا کرده است در حال حاضر استرالیا یکی از مهمترین صادر کنندگان ماکادمیا به طوری که ارزش محصول ماکادمیای داخلی و وارداتی استرالیا برابر 100 میلیون دلار است.







انتهای‌پیام/

برچسب ها: خشکبار ، جهان ، ماکادمیا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار