به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، مقیمی در جریان آغاز عملیات اجرایی گارزسانی به کوره های آجرپزی منطقه مرزیجران اراک افزود: بر اساس ماده 62 قانون برنامه چهارم توسعه ، هر طرح عمرانی باید ضمن داشتن توجیه فنی، اقتصادی، مالی و فرهنگی، به لحاظ زیست محیطی نیز توجیه پذیر باشد و ضعف در این حوزه از هیچ مدیر دولتی پذیرفته نیست.
وی گفت: بی توجهی به مسایل زیست محیطی در مقوله تولید و توسعه ، مشکلات پیچیده ای را برای سلامت انسان و منابع پایه ایجاد می کند که نمونه آن به صورت عینی در کلانشهر اراک مشهود است و مردم و مسوولات با تبعات آن دست و پنجه نرم می کنند.
استاندار استان مرکزی بیان کرد: در شرایط فعلی وظیفه مسوولان اجرایی رعایت کامل مقررات زیست محیطی و تلاش برای حذف و مهار آلاینده هایی است که منشا آن ریشه در گذشته دارد.
مقیمی خاطرنشان کرد: رسالت دولت در دو حوزه تامین امنیت و معیشت مردم تعریف شده و برای تحقق توامان اهداف توسعه پایدار باید تولید پاک و لحاظ مسایل زیست محیطی در کنار تولید ثروت و پیوند بخش های اقتصادی دنبال شود.
وی اظهار کرد: تشکلهای مردم نهاد و رسانه های استان ، موضوعات زیست محیطی را به عنوان یکی از مطالبات جدی دنبال کنند و برای اطلاع رسانی به مردم و تقویت مشارکت بخشهای مختلف در ارتقای کیفی محیط زیست با نقد سالم و پیشنهادات سازنده دولتمردان را یاری دهند.
استاندار استان مرکزی گفت: کلانشهر اراک در بخض زیست محیطی نظیر مدیریت پسماند ، ساماندهی تردد خودروهای سنگین، گازسوز شدن خودروهای ناوگان درون شهری، جمع اوری خودروهای فرسوده و مهار آلودگی صنایع نیازمند برنامه ریزی و مطالعات دقیق است.
وی توضیح داد: تولید و رونق اقتصادی بدون زیست سالم محکوم به شکست است و حاکمیت فرهنگ اعتدال در این خصوص اهمیت زیادی دارد.
استاندار استان مرکزی گفت: با توجه به اینکه واحد اند سازی آلومینیم اراک یکی از منابع الاینده مهم هوای اراک است پیگیری برای خروج هرچه سریعتر آن به شعاع مناسب شهری و همچنین استمرار سوخت گاز برای نیروگاه حرارتی شازند از اولویتهای کاری مدیریت ارشد استان مرکزی است. /س