اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تقویت عضلات عروق، کاهش احتمال تشکیل لخته و پیشگیری از سکته قلبی نیز از دیگر خواصی است که به دم کرده زالزالک نسبت داده می شود.
وی تشریح کرد: دم کرده برگ های زالزالک و مصرف آنها به مدت طولانی برای تشنج، تقویت کننده قلب و کم کردن فشار خون موثر است.
نقشی با اشاره ای به تنظیم تپش قلب با مصرف زالزالک ادامه داد: مهمترین اثر زالزالک روی قلب، تنظیم کردن حرکات نامنظم آن است و از تپش قلب و ضربان شدید آن جلوگیری میکند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از افزایش کیفیت شیر مادران با مصرف زالزالک گفت و یادآور شد: میوه تازه زالزالک می تواند به ازدیاد شیر مادران شیرده و افزایش کیفیت آن بیفزاید.
وی اظهار داشت: مواد موجود در زالزالک قند خون و عملکرد انسولین خون را بهبود می بخشد.
نقشی برطرف شدن اسهال را با زالزالک دور از انتظار ندانست و تاکید کرد: میوه زالزالک بسیار قابض بوده و می توان آن را در موارد اسهال و اسهال خونی خورد./س