وی، تعداد بیماران دیالیزی را با استفاده از دستگاه 360 بیمار اعلام کرد و افزود: استان زنجان 563 بیمار پیوند کلیه هم دارد.
مدیر عامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان از وجود 325 بیمار کلیوی تحت مراقبت ویژه برای پیشگیری از ورود به مرحله دیالیز خبر داد و اضافه کرد: این بیماران در دفاتر انجمنهای شهرستانها تحت کنترل قرار دارند.
این فعال اجتماعی به وجود 30 بیمار کلیوی تحت کنترل و پیشگیری به مرحله دیالیز زیر 12 سال اشاره و تصریح کرد: اگر این بیماران به مرحله دیالیز وارد شوند باید هفتهای سه بار به تهران مراجعه کنند، چراکه امکانات دیالیز این سن در زنجان وجود ندارد.
طهماسبی با بیان اینکه همه مراکز شهرستانهای استان زنجان که بیمارستان دارند مرکز دیالیز هم دارند، ادامه داد: بر اساس قولهای مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مرکز دیالیز شهرستان ایجرود هم در سال آینده افتتاح میشود.
وی، تعداد بیماران کلیه دیالیزی در شهرستان ایجرود را در حال حاضر 10 بیمار اعلام کرد و گفت: این بیماران به مراکز دیالیز نزدیک به این شهرستان مراجعه میکنند.
مدیر عامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان با رنجآور خواندن بیماری کلیه به ویژه آنهایی که وارد مرحله دیالیز شدهاند، اضافه کرد: آنها هفتهای سه بار به مدت چهار ساعت در مراکز دیالیز حضور یافته و به دستگاه متصل میشوند.
این فعال سیاسی با بیان اینکه برخی از بیماران کلیوی دیالیزی تا آخر عمر باید دیالیز شوند، تصریح کرد: به دلیل شرایط خاص برخی از بیماران آنها توان پیوند را از دست میدهند که این مسئله موجب بروز مشکلات حاشیهای خاص خود برای بیماران میشود.
طهماسبی در پایان ابراز داشت: پروندهای در انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان وجود دارد که 28 سال است، دیالیز میشود./ج1