به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ؛جعفری در هشتمین جلسه کارگروه اقتصادی استان افزود: ارزش کل اقتصادی محصولات کشاورزی با تولید حدود 7.8 دهم میلیون تن بیش از 60 هزار میلیارد ریال است که در مقام نخست کشور قرار دارد.
وی تصریح کرد: مازندران با داشتن 2.3 درصد زمین زیر کشت، 10.5درصد کل تولید کشور را به خود اختصاص داده که 4.5 برابر میانگین کشور است.
معاون برنامهریزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه بالا بودن ضریب کشت از ویژگیهای مهم استان است گفت: ضریب کشت در مازندران 1.4 درصد و در کشور هفت دهم است.
جعفری با اشاره به تولید 45 نوع محصول در مازندران افزود: در تولید محصولات استراتژیک جایگاه قابلی داریم.
وی با بیان اینکه برنج از قابلیتهای اصلی استان است، تصریح کرد: بیش از 308 هزار هکتار اززمینهای مازندران زیر کشت برنج میرود.
این مقام مسئول یادآور شد: امسال 32 هزار هکتار نشای مجدد و حدود 55 هکتار پرورش رتون داشتیم.
معاون برنامهریزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: مازندران 42 درصد تولید برنج کشور را به خود اختصاص داده است.
جعفری با اشاره حدود 53 هزار هکتار اراضی تولید کیوی در مازندران، افزود: معادل 85 درصد از کیوی کشور در مازندران تولید میشود.
وی با بیان اینکه باید برای صادرات مرکبات کارگروه ویژه تشکیل شود، یادآور شد: سلامت مرکبات مازندران تایید شده است.
معاون برنامهریزی جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به برنامه مکانیزاسیون تصریح کرد: 32 میلیارد تومان اعتبار برای مکانیزاسیون کشاورزی دریافت کردیم.