وی از راهاندازی تور گردشگری گیاهشناسی در شهرستان تالش خبر داد و افزود: راهنمایان در تور مذکور با نحوه راهاندازی تورهای تخصصی آشنا شدند.
پورهادی با بیان اینکه تور تخصصی پیاده منظرگردی در شهر رشت برگزار شده است، تصریح کرد: گردشگران به صورت پیاده از مبدا تا مقصد مشخص منظرگردی میکنند.
معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان، پیاده منظرگردی را بدون ایجاد ترافیک در سطح شهر عنوان کرد و گفت: گردشگران در رشت از شهرداری این شهر تا آرامگاه میرزا کوچک جنگلی را به صورت پیاده پیمودند.
وی بر تخصصی کردن تورهای گردشگری تاکید کرد و یادآور شد: تورهای گردشگری تخصصی غارنوردی را در برنامه سازمان داریم و این امر با همکاری دیگر دستگاهها محقق میشود.
پورهادی گردشگری را صنعت فرابخشی خواند و اظهار کرد: وزارتخانههای بهداشت و درمان، ورزش و جوانان و کشور میتوانند با سازمان میراث فرهنگی همکاری داشته باشند.
معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان خواستار همکاری شوراهای اسلامی شهر و روستا در راهاندازی تورهای گردشگری شد و خاطرنشان کرد: تعداد 54 دفتر خدمات مسافرتی بند «ب» از سازمان میراث فرهنگی استان مجوز دریافت کردند.
وی با اشاره به فعالیت دفاتر خدمات مسافرتی مذکور در گیلان، تصریح کرد: تعدادی از افراد متقاضی دریافت پروانه دفاتر خدمات مسافرتی در استان هستند و از کمیسیون فنی تاییدیه لازم را دریافت کردند.
پورهادی از صدور مجوز شش دفتر خدمات مسافرتی در مدت سه ماه آینده در گیلان خبر داد و بیان کرد: بیشترین دفاتر خدمات مسافرتی در شهر رشت مستقر هستند.
معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان راهاندازی دفاتر خدمات مسافرتی در شهرهای کمتر توسعه یافته را از سیاستهای این سازمان عنوان کرد و یادآور شد: دفاتر خدمات مسافرتی سیاهکل، املش و شفت در اولویت دریافت مجوز هستند.
وی با بیان اینکه مجوز دفتر خدماتی املش صادر شده است، خاطرنشان کرد: یک دفتر خدمات مسافرتی در شفت فعالیت میکند و با توجه به رونق گردشگری طبیعتگردی و مذهبی در این شهرستان و همچنین وجود امامزادگان اسحاق (ع) و ابراهیم (ع) امیدواریم دفاتر بیشتری در شفت دایر شود./ج1