اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، افزود: فلفل دلمهای منبعی غنی از ویتامین آ و ویتامین سی است كه هر دوی آنها آنتیاكسیدانهایی قوی هستند.
وی تشریح کرد: فلفل دلمه ای حاوی ترکیباتی موسوم به کاسپایسین است که از فعالیت مواد سرطان زا جلوگیری می کند و مانع از چسبیدن آنها به مولکول وراثتی دی ان آ می شود، کاسپایسین هم چنین مانع از انتقال درد از پوست به نخاع شده و از بروز احساس درد جلوگیری می کند.
نقشی از اثرات فیبر موجود در فلفل دلمه ای گفت و ادامه داد: فیبر موجود در فلفل دلمهای میتواند كلسترول را كه عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سكته است، كاهش دهد.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره ای به مواد مغذی در فلفل دلمه ای یادآور شد: رنگهای شفاف فلفل دلمهای سرشار از بهترین مواد مغذی است.
وی مصرف فلفل دلمه ای را در جلوگیری از ریزش مو تاثیرگذار دانست و اظهار داشت: عصاره فلفل دلمه ای یکی از بهترین محصولات برای تقویت رشد موها بوده و این عصاره از ریزش مو جلوگیری می کند و تارهای مو را پرتر و ضخیم تَر نگه می دارد.
نقشی تاکید کرد: فلفل دلمه ای سرعت سوخت و ساز را در بدن بالا می برد و به درمان بیماری های مرتبط با درد کمک میکند./ز