یکی از آنتی اکسیدان های مهم موجود در تخم مرغ سلینیوم است که "رادیکال های آزاد" ناشی از سوخت ناقص "چربی ها" را در بدن از بین برده و می تواند بر علیه عوامل ایجاد کننده "سرطان" نقش داشته باشد.

ولي الله شیخی کارشناس خدمات بهداشتی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: تخم مرغ منبع خوبی از "پروتئین"،‌ ویتامین و املاح ضروری است که می تواند به عنوان یک ماده مهم در برنامه غذایی افراد گنجانده شود که نیازهای تغذیه ای افراد برحسب جنس و سنشان متفاوت است.

وی افزود: تخم مرغ حاوی تمامی املاح برای تامین سلامتی افراد است بخصوص اینکه منبع بسیار خوب ید و فسفر محسوب مي شود که برای ساخت "هورمون تیروئیدی" و فسفر برای رشد بهتر و سلامتی استخوانهای بدن لازم است.

املاح مهم دیگری که در تخم مرغ وجود دارند شامل: روی، "سلنیوم"،‌ آهن و کلسیم هستند که روی باعث بهبود زخم، بلوغ و رشد بهتر شده و عفونت را نیز از بین می برد.

این کارشناس تصریح کرد: مصرف تخم مرغ برای دو گروه از افراد که نیاز به پروتئین بیشتری در برنامه غذایی روانه ‌شان دارند ضروري تر  است: افراد ورزشکار که نیاز به "افزایش عضلات" دارند، همچنين کودکان و نوجوانان که در سن رشد هستند.

وي تاکيد کرد: برای کودکان 9 ماه تا 1سال یک زرده تخم مرغ یک روز در میان و از 2 سالگی به بعد بر اساس میل کودک 5 تا 6 تخم مرغ در هفته مجاز است. افراد بالغ نیز  مجاز به مصرف 3 تا 4 عدد تخم مرغ در هفته هستند.

وی در پایان اظهار داشت: "کلسیم" موجود در تخم مرغ سبب عملکرد بهتر سیستم عصبی می شود.

انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.