به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، ناصر ایروانی منش با بیان اینکه تعداد بیماران سرطانی تحت پوشش این نهاد به نسبت جمعیت این بیماران در مقایسه با میزان کشوری چهار برابر است،گفت: این در حالی است که در بعضی از استانها این میزان به 16 برابر هم می رسد ، یعنی در بعضی از استانها از هر هزار مددجو 16 نفر از آنان سرطانی هستند.
وی با اشاره به بسته بیمه مکمل برای این بیماران، افزود:قبل از ورود دولت و از سالها پیش به منظور تامین هزینه های درمانی و دارویی، کمیته امداد با تعریف یک بسته بیمه مکمل، توانسته بسیاری از هزینه های درمانی این افراد را تامین کند،هزینه های بیماران سرطانی و شیمی درمانی تا 100 درصد تامین می شود که در این زمینه نیازمند همکاری و مساعدت بیشتر دولت هستیم.
وی با بیان اینکه 80 درصد از کودکان نیازمند دچار سوء تغذیه زیر 6 سال درطرح مشترک کمیته امداد ، وزارت بهداشت و وزارت رفاه با بهره مندی از حمایتهای این نهاد، بهبود داشته اند،گفت: کمیته امداد توانسته سبدهای غذایی مناسب را به موقع و صحیح همراه با آموزش لازم برای آنها فراهم کند.
مدیر کل بهداشت، بیمه های اجتماعی و درمان کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت:طی 3 سال گذشته حدود 50 هزار سرویس بهداشتی استاندارد را برای خانواده های فاقد این امکانات در مناطق محروم کشور احداث کرده که این امر با مشارکت وزارت بهداشت صورت گرفته و بخش اعظم این ساخت و سازها توسط کمیته امداد صورت می گیرد.
وی با اشاره به کافی نبودن اعتبارات در این زمینه و انجام مکاتبات با دولت به منظور اختصاص اعتبار در ردیف مشخص، یاد آورشد: این در حالی است که افزایش سطح بهداشت در جامعه به نفع کل افراد جامعه است و کمیته امداد نه فقط برای مددجویان، بلکه برای منفعت تمامی افراد جامعه اقدام می کند.
مدیر کل بهداشت، بیمه های اجتماعی و درمان در پایان به وضعیت نامناسب بهداشت در مناطق دارای ضریب محرومیت نیز اشاره کرد و گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) در صورت تامین اعتبار آمادگی و توانایی توسعه و گسترش امور بهداشتی و پیشگیرانه را دارد.
انتهای پیام/