به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
شیرینی های محلی، پخت و پز سنتی، بافتنی، گیوه و ... از جمله تولیدات زنان صنعتگر استان است که سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان از آنها نام برد و خاطرنشان کرد: اگر محلی برای فروش این محصولات در نظر گرفته نشود از بین خواهند رفت.
سپهر یادآوری کرد: تابستان سال گذشته در هر روز بیش از هزار نفر از مجموعه تاریخی طاقبستان دیدن کردند و اگر بتوان با همکاری شهرداری دو یا سه بازارچه برای فروش محصولات تولیدی بانوان ایجاد کرد اشتغالزایی فراوانی برای بانوان به همراه دارد و آنها می توانند محصولات خود را به فروش برسانند.
به گفته این مسئول احداث بازارچه دایمی برای فروش محصولات بانوان نقش بسزایی در خود اشتغالی آنها دارد و این اشتغال مازاد بر اشتغال ناشی از کشاورزی و دامپروری است.
وی تصریح کرد: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان می تواند در خصوص طرح توجیهی، میزان هزینه های مورد نیاز و همچنین جامعه مخاطب احداث این بازارچه ها همکاری داشته باشد.
سرپرست اداره کل صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به اینکه کرمانشاه بیش از 14 روستای هدف گردشگری دارد، خاطرنشان کرد: می توان اردوهای گردشگری برای زنان استان در این روستاها ترتیب داد