به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران دریافتهاند که مصرف ماکارونی و سیبزمینی سرخ کرده و یا پخته بسیار داغ که دمای بالایی دارند میتواند سلامت دستگاه گوارش را به شدت دچار آسیب کند.
گفتنی است پزشکان توصیه میکنند تا افراد سعی کنند از این مواد در دمای کمتر و خنکتر برای خوردن استفاده کنند.
بررسیها نشان میدهند وقتی افراد سیبزمینی سرخ کرده و یا ماکارونی را در دمای خنکتری مصرف میکنند یک شکل خاص از نشاسته مقاوم به التهاب روده به وجود میآید که میتواند باعث تولید اسیدهای چرب و بهبود شرایط رشد باکتریهای دوستانه در روده کند.
بررسیها نشان میدهند این نوع مصرف مواد غذایی با دمای پایینتر در دراز مدت باعث کاهش التهاب در روده بزرگ و جلوگیری از ابتلا به "سرطان روده" میشود.
انتهاي پيام/