به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از گلوبال ریسرچ، جمعه شب گذشته، باراک اوباما، رئیس جمهور آمريكا از بنيامين نتانیاهو، نخست وزیر رژيم اسرائیل خواست تا در مذاكرات هسته اي ژنو موشدواني نكند! پس از آن نتانياهو نيز پي در پي با دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، آنگلا مرکل صدراعظم آلمان و رئیس جمهور فرانسه، اولاند تلفني گفتگو كرد و از آنها خواست تا مذاكرات ژنو را بدون نتيجه متوقف نمايند.
اولاند تنها کسی بود که از خواسته نتانياهو تبعيت كرد!
متعاقبا، صبح روز یکشنبه. طبق برنامه اي از پيش تعيين شده، وندی شرمن، فرد اول مذاکره کنندگان ایالات متحده در پرونده هسته ای ایران(در دور قبلي)، یک مهره كاملا اسرائیلي، از ژنو مستقیم به اسرائیل پرواز كرد تا به رهبر واقعي خود - نتانياهو - "اطمينان" دهد كه هيچ گونه توافقي صورت نخواهد پذيرفت.
بي شك نتانياهو و حزب ليكود نفوذ قابل توجهي در كنگره آمريكا دارند. در بحبوحه گفتگوهاي ژنو،نتانياهو و تيم وي توانستند شرايط تحريمهاي بيشتر را در كنگره امريكا،آنهم در آستانه مذاكرات دور جديد، فراهم نمايند.
در مذاكرات قبلي،فرانسه - تنها اهرم فشار عربستان و اسرائيل – بود كه تحت تاثير لابي هاي سياسي رژيم اسرائيل در فرانسه و ثروت نفتي پادشاهان عرب خليج فارس در مذاكرات اخلال ايجاد كرد.
میر حبیب عضو پارلمان فرانسه - دارنده گذرنامه اسرائیلي، سخنگوی سابق حزب لیکود در فرانسه، و دوست نزدیک بنيامين نتانياهو-به لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه گفت : در صورتي كه معامله هسته اي با ايران مسجل گردد، اسرائیل به تاسیسات هسته ای ایران حمله خواهد كرد.
بهتر است تاثير پذيري مقامات فرانسوي را به آيپك فرانسوي ربط داد! مير حبیب معاون رئيس شوراي CRIF مي باشد همان "شورای نماینده موسسات یهودی در فرانسه" كه در فرانسه همان كار آيپك را انجام ميدهد.
تهيه متنهاي سخنرانی رئیس جمهور فرانسه نیز يكي از اعضاي CRIF بر عهده دارد.
لوران فابيوس موضوع "نگرانیهای امنیتی اسرائیل" را بهانهاي براي اخلال در مذاكرات هفته گذشته، قرار داد.
حتی قبل از آنكه هواپيماي کری در ژنو فرود آيد، فابیوس در گفتگو با یک ایستگاه رادیویی فرانسوي عدم تمايل فرانسه به توافق در اين بازي "احمقها" را اعلام داشته بود!
امریکایی ها، اتحادیه اروپا و ایران ماه ها براي این جلسه كار كرده بودند ولي فابيوس بر اساس منافع صهيونيستي خود در اواخر مذاكرات،به پشتيباني از عربستان و رژيم اسرائيل-در مرحله پاياني كارشكني كرد.
اولاند جزء كساني بود كه از بمباران دمشق حرف مي زد و اوباما از "حمله محدود" به دمشق! در مسئله سوریه و لبنان نيز، پاریس رفتار نواستعماری خود را در كنار اسرائیل و آل سعود از خود نشان داد.
اما چرا، یک بار دیگر، خود را در پاي ميز مذاكرات حامي رژيم اسرائيل و آل سعود نشان داد؟ پاریس بخاطر تحريم خودروسازي پژو در مشاركت با ايران ضرر مالي سنگيني را تحميل شده بود.از طرفي اوضاع اقتصادي و اشتغال فرانسه در اين دوره زماني شرايط خوبي را تجربه نميکرد.
اما فتنهانگیزی شاهزاده بندر بن سلطان، رئیس اطلاعات عربستان سعودی معروف به بندر بوش، را نبايد ناديده گرفت. جایزه اي كه عربستان براي فرانسه در نظر گرفته بود: قراردادهاي نظامی بزرگ -خريد هواپیما، کشتی های جنگی، موشک - و ساخت نیروگاه های هسته ای در عربستان سعودی بود، یک معامله شبیه به آنچه با امارات متحده عربي در سال گذشته براي ساخت نيروگاه به امضا رسيده بود.
ایران حق ندارد نیروگاه های هسته ای داشته باشد، اما فرانسه آن ها را برای مشتریان وهابی خود مي سازد.
فرانسه بيشتر به ثروت عربستان سعودي و امتيازات بزرگ وهابي ها و اصولا جهان عرب حاشيه خليج فارس چشم دوخته است.
اولاند در حال حاضر منفورترين رئيس جمهور تاریخ فرانسه محسوب ميشود.
فرانسه اميدوار بود با میلیاردها یورو و دلار عربستاني ها كه در قراردادها و سرمایه گذاری هاي آتي رقم خواهد خورد،بخشي از مشكلات مالي خود را جبران نمايند.
این رفتارهاي دوگانه موجب شد كه ظریف وزیر امور خارجه ایران از اعضاي P5 +1 (ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، فرانسه، روسیه و چین به علاوه آلمان) بخواهد قبل از مذاكره با ايران با يكديگر مذاكره و توافق داشته باشند.
به احتمال زیاد، یک معامله کامل در چند ماه اتفاق خواهد افتاد. دولت اوباما معامله با ايران را ميخواهد اما فرانسه، با رفتاري كه نشان داده، تمايل چنداني به آن ندارد.
بدتر اينكه پاریس "کور" و "احمقانه" رفتار ميكند -بر خلاف ديگر اعضاي 5+1 فرانسه نجات خود را در دستان (ثروت) وهابيها ميبيند!
اين نوع چرخش سياسي و چشم دوختن پاريس به وهابيها ،ممكن است سالها به طول انجامد. اما واشنگتن به دنبال معامله با ايران است. چرا كه شرکت های (در آستانه ورشكستگي) آمریکایی آن را می خواهند. بازار كساد ( بر اثر حريم) انرژی غرب آن را می خواهد.
چرا كه ايران و بازار آن براي آمريكايي ها، مسيري براي ورود به بازارهاي انرژي منطقه و جهان خواهد بود.
در اين بين، محور ترس و نفرت اسرائیل، آل سعود و فرانسه ممکن است سود باد آوردهاي نصيب شان گردد- اما نه برای مدت طولانی! زمان، زمان مذاكره با "محور ايران" است.
انتهای پیام/