به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل؛ علیرضا دباغعبداللهی امروز در جلسه ساماندهی تولیدکنندگان صنایع دستی در اردبیل اظهار داشت: از سال 88 تا پایان شش ماه اول 92، دو هزار و 457 صنعتگر تحت پوشش بیمه اجتماعی صنعتگران در قالب قانون بیمه قالیبافان، بافندگان فرش و شاغلان صنایع دستی قرار گرفتهاند که در حال حاضر از خدمات درمانی آن استفاده میکنند.
وی گفت: در راستای اجرایی شدن قانون بیمه اجتماعی قالیبافان، بافندگان فرش و شاغلان صنایع دستی در طی تفاهمنامهای ما بین اداره کل آموزش فنی و حرفهای و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از سال 88، تعداد سه هزار و 573 صنعتگر شاغل در رشتههای صنایع دستی از جمله گلیم بافی، ورنی بافی، جاجیم بافی، معرق و منبت چوب، رودوزیهای سنتی و غیره برای شرکت در آزمون مهارت فنی و حرفهای و اخذ کارت تأییدیه صلاحیت حرفهای به اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان معرفی شدهاند.
دباغعبداللهی با بیان اینکه از این تعداد صنعتگر معرفی شده دو هزار و 968 نفر تا پایان شش ماهه اول سال 92 موفق به اخذ گواهینامه و تأییدیه صلاحیت حرفهای در سطح استان شدند، خاطر نشان کرد: بیشترین تعداد را شهرستانهای اردبیل، نمین، پارسآباد، خلخال و مشگینشهر به خود اختصاص دادهاند.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در ادامه با اشاره به برخی چالشها در مورد نحوه اجرایی کردن قانون بیمه اجتماعی صنعتگران شاغل صنایع دستی از جمله مشکلات موجود، عدم وجود برخی رشتههای مصوب صنایع دستی در دفترچههای ثبتنام آزمون فنی و حرفهای، عدم آشنایی صنعتگران با ثبتنام اینترنتی، طولانی شدن مراحل معرفی صنعتگران تا مرحله اخذ کارت مهارت فنی و حرفهای و نداشتن کد استاندارد فنی و حرفهای برای برخی رشتههای صنایع دستی و... برشمرد/س.