به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد،با بیان اینکه سالانه 160 هزارتن انگور در استان تولید می شود،افزود: از این میزان تنها 24 هزار تن انگور تولیدی یعنی 15 درصد به شکل تازه خوري مصرف و 15 درصد دیگر فرآوري مي شود .
یاوری افزود: در شرايط فعلي براي فرآوري اين محصول به ايجاد کارخانه توليد آب انگور ،کنسانتره و روغن کشي از هسته انگور در استان نياز است .
رئيس سازمان جهادکشاورزي استان گفت: توليد انگور در استان در مقایسه با سال گذشته 4 و نیم درصدافزایش داشته است.
وی ارقام کشت شده انگور در استان را کلاهداري ، بي دانه کشمشي ، عسگري ، پيکاني و ياقوتي عنوان کرد.
گفتنی است:18 هزار و 585 هکتار از باغهاي خراسان شمالی زير پوشش محصول انگور قرار دارد./ب