يك كارشناس ارشد مهندسی بهداشت محیط گفت: در تمام کشورهای پیشرفته دنيا از آب بطري براي مصارف آشاميدني استفاده مي‌شود.

مهندس ساعی فر در گفت‌وگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه افزود: دستگاه‌هاي تصفيه‌كننده آب كه در بازار وجود دارند غالبا استاندارد نيستند و از آن‌جايي كه با دلايل تجاري توليد شده‌اند براي تصفيه آب‌هاي آلوده نبايد از آن‌ها استفاده كرد.

وي تصريح كرد: در مساله تصفيه آب دو مساله مطرح مي‌شود، يكي از بين بردن ميكروب‌ها و ديگري از بين بردن عناصر مضر.

اين كارشناس ارشد بهداشت محیط ادامه داد: برخي عناصر در كيفيت و طعم و رنگ عناصر اثر مي‌گذارند، براي مثال وجود منيزيم زياد در آب موجب تلخي طعم آن مي‌شود.

ساعی فر در رابطه با اين‌كه دستگاه‌هاي تصفيه آب صرفا براي مصارف خانگي توليد شده‌اند اظهار كرد: شهروندان به اين نكته توجه داشته باشند كه دستگاه‌هاي موجود در بازار توانايي از بين بردن ميكروب‌ها را ندارد و استفاده از آن‌ها براي تصفيه آب‌هاي غير آشاميدني بسيار خطرناك است.

وي در پاسخ به سوالي در مورد آب‌هاي آشاميدني شهري گفت: هر روز 200 نمونه از آب شهري مورد آزمايش قرار مي‌گيرد و خوشبختانه از آلوده نبودن آن مطمئن هستيم، اما بايد توجه داشت كه در تصفيه‌خانه‌ها فقط ميكروب را از بين مي‌برند و عناصر در آن‌ها جدا نمي‌شود، به همين دليل استفاده از بطري‌هاي موجود در بازار توصيه مي‌شود.

وی خاطرنشان كرد: شهروندان عزيز اروميه‌اي نيز توجه داشته باشند كه از شستن پشم و خودرو در سد شهرچاي و به طور كلي در رودخانه‌ها پرهيز كنند./س

برچسب ها: میکروب ، ارشد ، ارومیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.