به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قزوین؛
روحالله عباسپوراظهار کرد: سالهای اخیر سالهای پر چالشی برای فعالان بخش صنعت، معدن و تجارت کشور بود.
وی افزود: هدفمند کردن یارانهها، ادغام وزارتخانهها و تحریمها از جمله مواردی بود که در سالهای اخیر رخ داد و هر یک اثرات خاص و در برخی موارد نامطلوبی روی بخش صنعت و تجارت کشور و به تبع آن استان قزوین گذاشت.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: تحریمها موجب شد بنگاههای اقتصادی و بخش صنعت کشور تحت تأثیر مسائل سیاسی قرار گیرند و ناچار به پرداخت هزینه شوند.
عباسپور بیان کرد: فضاهای حبابی روانی حاکم بر جامعه نیز به نوبه خود مشکلاتی در بخش صنعت به وجود آورد و بخش اعظم صنعت استان قزوین که کارخانجات دولتی بودند با مشکلات عدیدهای روبرو شدند.
این مسئول تصریح کرد: این کارخانجات که دولتی و قدیمی بودند در دوران تحریم با مشکلاتی از قبیل فرسودگی ماشین آلات صنعتی روبرو شدند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به گزارش 100 روزه دولت جدید بیان کرد: دولت یازدهم با ارائه گزارش 100 روزه خود که کار شایستهای به شمار میرود موضوعاتی را در بخشهای مختلف کشور مطرح کرده که مسائل مربوط به حوزه صنعت هنوز اجرایی نشده است.
عباسپور گفت: یکی از کارهای دولت جدید برای حل مشکلات صنعتگران گشایش السی با دریافت 30 درصد است اما هنوز این موضوع محقق نشده و در اختیار بنگاهها قرار نگرفته است.
این مسئول عنوان کرد: 20 درصد درآمد حاصل از فروش نفت و گاز به صندوق توسعه ملی اختصاص یابد و این مبلغ نیز باید در حوزههای اشتغال، کارآفرینی و حمایت از بخش خصوصی مصرف شده و دولت اجازه دخل و تصرف در آن را ندارد.
عباسپور اضافه کرد: مجلس شورای اسلامی پیگیر کاهش وابستگی بودجه عمومی کشور نسبت به درآمدهای نفتی است تا از این طریق آسیبپذیری بخش صنعت را به حداقل برساند./ز