به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز یزد
تابش ادامه داد: روزانه 450 هزار تن پسماند کشاورزی تولید میشود که میتوان با برنامهریزی مطلوب از آنها مواد مغذی همچون خوراک دام و کودهای آلی ارگانیک استحصال کرد که البته میشد با برنامهریزی مطلوب و با بستهبندی محصولات کشاورزی در مبادی تولید، هم ضایعات و هم هزینههای حمل و نقل و قیمت تمام شده را کاهش داد.
وی ادامه داد: برای دفع زبالههای خطرناک بیمارستانی، صنعتی، کشاورزی و الکترونیکی نیز عملیات امحاء اینگونه پسماندها با هدایت سازمان حفاظت محیط زیست و همکاری وزارتخانهها و واحدهای بهداشتی و صنعتی مربوطه و مشارکت بخش خصوصی اقدام خواهد شد.
تابش، نخالههای ساختمانی را از مشکلات مدیریت پسماندها اعلام کرد و افزود: میتوان با تبدیل نخالههای ساختمانی به مصالح ساختمانی در راستای حل این مشکل گام برداشت که البته این امر نیازمند سرمایهگذاری بخش خصوصی به شرط حمایت شهرداریها و دولت است.
عضو فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: در مجلس فراکسیون محیط زیست با عضویت بیش از 120 نفر نمایندگان و کمیسیون کشاورزی حامی اجرای برنامههای زیست محیطی خواهند بود و در خصوص اصلاح قوانین و یا تدوین قوانین جدید آمادگی انجام وظیفه دارند
برای داشتن محیطی زیبا بایدبا بهرهگیری از دانش و تکنولوژی باید اقدامات عاجلی را سامان داد
لزوم توجه ویژه دهیاران به اجرای قانون مدیریت پسماند در سطح روستاها، فراهم کردن تسهیلات لازم برای تولید کالاهایی که بازیافت آن آسانتر است، ایجاد محدودیت برای واردات محصولاتی که دفع و بازیافت پسماند آنها مشکلتر است، لزوم توجه تولیدکنندگان پسماندهای بهداشتی به تکالیف و وظایف محوله در قانون مدیریت پسماندها، اهتمام به آموزش و اطلاعرسانی به مردم بهویژه وظیفه سنگین صدا و سیما در امر اطلاعرسانی و آموزش در زمینه جداسازی صحیح و جمعآوری و بازیافت پسماندها و ... نیز از جمله قوانینی بود که تصویب شد اما در زمینه اجرا اقدام دندانگیری انجام نشده است.
عضو فراکسیون محیط زیست مجلس نیز به تشریح برخی از قوانین تصویب شده در مجلس طی سالهای گذشته در مورد مدیریت پسماندها پرداخت و گفت: براساس بند ج ماده 61 برنامه چهارم توسعه، تا پایان سال آخر برنامه چهارم یعنی تا پایان سال 1389 باید جمعآوری، حمل و نقل و بازیافت و دفع کلیه پسماندها با روشهای فنی زیست محیطی و بهداشتی انجام میشد که این مهم اجرا نشده است./س
لطفا آدرس کارخانه تولید پاکتهای قابل تجزیه را برایم ارسال کنید ممنون