وی افزود: عارضه آستیگماتیسم یک مشکل شایع چشمی است و استفاده از ویتامینها تا حدودی میتواند برای تقویت بینایی مفید باشد، البته علت اصلی این عارضه مشخص نیست و ممکن است ارثی باشد و با بالا رفتن سن خودش را نشان میدهد.
این متخصص تغذیه اظهار داشت: آنتی اکسیدانها، مولکولهایی هستند که با خنثی شدن رادیکالهای آزاد مانع اثر مخرب آنها بر سلولهای بدن میشود از اینرو آنتی اکسیدانها خطر ابتلا به بیماریهای چشم را کاهش داد.
وی به ویتامینهای مفید در این زمینه اشاره کرد و گفت: ویتامین A و B و C مفید است و این ویتامینها شامل اسفناج، هویج، کدو، گوشت، ماهی، تخم مرغ، لبنیات و همچنین ویتامینهایی شامل پرتقال، توت فرنگی اثر بخش خواهد بود.
انتهای پیام/