به گزارش
گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، زمانی که از شمع ها استفاده می کنیم تنها به دنبال نور آن ها هستیم و چیز زیادی از آن ها نمی خواهیم اما طراحان دست به ابتکاراتی زده اند که باعث شده است شمع ها از حالت گذشته خود خارج شوند و کاربردی دیگر بگیرند.
مرغ سوخاری را هر کسی دوست دارد زیرا طعم آن یک چاشنی خاص دارد و طعم و بوی خوبی دارد. از آنجایی که خوردن فست فود برای بدن ضرر دارد، نمی توان هر روز از این خوراکی استفاده کرد ولی بو کشیدن آن هیچ وقت و در هیچ مقاله ای مضر اعلام نشده است.
به تازگی تعدادی محقق جوان و عاشق فست فود شمعی را ابداع کرده اند که پس از روشن شدن بوی مرغ سوخاری تازه را در هوا پخش می کند. این شمع ها پس از تخقیق 3 ماهه ساخته شده اند و در بطن بافت های آن مقداری از این مرغ های سوخاری به همراه چاشنی جاسازی شده است.
برای ساخت این شمع ها، محققان مرغ های مختلف را درون ماهیتابه سوخاری کرده و روغن آن رابرای ساخت شمع استفاده کرده اند. همچنین مقداری از گوشت مرغ نیز در درون این شمع ها قرار داده شده است. البته این شمع دارای سبک خاصی از درست شدن است که به صورت راز باقی مانده است. این شمع ها از ماه آینده وارد بازار می شوند.