به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:
حمیدرضا منصوری گفت: استان چهارمحال و بختیاری با تولید سالیانه 4 هزار و 300 تن قارچ خوراکی، رتبه پنجم تولید قارچ خوراکی در کشور را برای چندمین سال متوالی از آن خود کرد.
مدیر باغبانی اداره کل جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: امسال نسبت به سال گذشته 200 تن افزایش تولید داشتیم که به علت افزایش بهره وری بوده است.
منصوری، با اشاره به اینکه 70 درصد تولید قارچ استان چهارمحال و بختیاری به استان های خوزستان، فارس، بندرعباس و کرمان صادر می شود، گفت: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور، 800 تا 900 گرم می باشد که این میزان، قابل مقایسه با سرانه مصرف در خارج از کشور نیست و لذا ترویج مصرف ضروری می باشد./س