اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: برگ و ساقه کرفس ارزش دارویی دارد.
وی تشریح کرد: کرفس حاوی ویتامین ث زیادی است و به همین دلیل مصرف آن به تقویت لثهها کمک کرده و از بروز بیماری اسکوربوت پیشگیری میکند. نقشی ادامه داد: ویتامین ب-6 و اسید پانتوتنیک موجود در کرفس به همراه منیزیم و کلسیم اثر مثبتی در تقویت ماهیچه ها داشته و دارای اثراتی شگرف در آرامش روانی است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: آب کرفس به صورت غِرغِره برای رفع گلو درد مفید است و خاصیت ضد میکروبی و ضد التهابی دارد و همچنین آب کرفس برای رژیمهای غذایی کاهش وزن مفید است.
وی اظهار داشت: مصرف کرفس همچنین به افراد کم خون، توصیه میشود.
نقشی تاکید کرد: کرفس سرشار از انواع ویتامینها از جمله ویتامین آ، ب و ث است و در آن املاح نیز به مقدار زیاد نهفته است و میتواند مکمل خوبی برای زیبایی پوست و مو باشد/س