اعتماد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ؛افزود: فرآورده های لبنی که به صورت مستقیم با سلامت ، رفاه و اقتصاد عمومی مردم سر و کار دارد ،مشمول استاندارد اجباری هستند.
وی با تاکید بر این نکته که محصولات غذایی مازندران، بویژه لبنیات تحت کنترل موسسه استاندارد قرار دارند، تصریح کرد: موازین استاندارد و نظارت صحیح، تولید کنندگان را مجبور به انطباق کیفی تولیدات می کند.
مدیرکل استاندارد مازندران فرایند تولید محصولات لبنی شرکت دوشه آمل را کاملا بهداشتی و مطابق با استاندارد اجباری توصیف کرد و گفت: این شرکت دارای پروانه نشان استاندارد است.
وی با اشاره به اینکه محصولات شرکت دوشه آمل در 10 سال اخیر صدها بار مورد آزمایش قرار گرفته است، افزود: اظهارات مدیرکل موسسه استاندارد استان تهران مبنی بر وجود سم افلاتوکسین در محصولات لبنی هراز موجب نگرانی و دغدغه مردم شده است.
اعتماد گفت: هر چند وجود انواع سموم از جمله سم افلاتوکسین در نوسانات تولید شیر خام امر طبیعی است، اما استاندارد مازندران وجود این سم را در فرایند تبدیل شیر خام به فرآورده ، تایید نمی کند.
وی دامپزشکی را متولی اصلی کنترل شیر خام در کشور دانست و افزود: این سازمان باید نسبت به کنترل کیفی شیر های تولیدی خام دامداری ها، اهتمام جدی تری داشته باشد.
مدیرکل استاندارد مازندران گفت: موسسه استاندارد تهران در یک طرح پژوهشی به وجود سم افلاتوکسین در محصولات دو شرکت لبنی پی برده که وجود این سم موردی بوده و ربطی به تمامی محصولات لبنی شرکت هراز ندارد.