سرپرست دانشگاه قم با تاکید براینکه دانشگاه باید پاسخگوی نیاز علمی و پژوهشی کشور باشد افزود: دانشگاه قم با 6 دانشکده مدیریت و اقتصاد، ادبیات و علوم انسانی، فنی و مهندسی، حقوق، علوم پایه و معارف اسلامی با ظرفیت 8000دانشجو در حال فعالیت است.
وی خاطر نشان کرد: در این دانشگاه 250 عضو هیئت علمی و 350استاد مدعو در امور پژوهشی مشغول هستند و این یکی از نکات بسیار برجسته در دانشگاه قم است.
حجت الاسلام دیرباز مستقل بودن پردیس خواهران دانشگاه قم را یکی دیگر از نقاط قوت این دانشگاه عنوان کرد و تصریح کرد: دانشگاه های استان قم از جمله آزاد، فنی، غیرانتفاعی و پیام نور تعامل نزدیکی با دانشگاه قم دارند.
سرپرست دانشگاه قم تاکید کرد: تربیت نیروی انسانی متعهد، خلاق و متخصص به عنوان کارآفرین های موثر در ارتقای نظام از اهداف اصلی در دانشگاه ها است.
وی دانشگاه قم را پیشرو در علوم انسانی اسلامی دانست و عنوان کرد: بسیاری از کتب مورد استفاده در دانشگاه های کشور در زمینه حقوق، فلسفه، حقوق اسلامی و فق و مبانی از تالیفات اساتید دانشگاه قم است.
حجت الاسلام دیرباز با اعلام این خبر که رشته های مجازی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد راه اندازی می شوند، گفت: تاکنون بیشتر رشته های مجازی در گرایش های حقوق و IT بوده است.
سرپرست دانشگاه قم با اشاره به عملکرد و تلاش های پژوهشگران دانشگاه قم، عنوان کرد: در راستای تحول علوم انسانی و اسلامی سازی آن در رشته های حقوق و فلسفه اسلامی پژوهشگران دانشکده الهیات دانشگاه قم در حال تدوین منابع هستند./س