به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران زاهدان.، طباطبایی افزود: انسان سالم محور توسعه پایدار است، برنامهریزیها در زمینه تغذیه باید به نحوی باشد که سلامت انسانها را تضمین کند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به بررسیهای به عمل آمده در زمینه وضعیت غذایی در مناطق مختلف کشور، سیستان و بلوچستان وچند استان دیگر در وضعیت نامناسب غذایی قرار دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از تغذیه به عنوان یکی از عوامل تاثیرگذار بر روی سلامت و پیشگیری از بیماریهای مزمن نام برد و افزود: در سیاست گذاریهای تغذیه بحث تعادل و تنوع رژیم غذایی در نظر گرفته نشده است.
وی از سوء تغذیه به عنوان مشکل اساسی در سیستان و بلوچستان یاد کرد و گفت: وضعیت اقتصادی نامناسب و مسائل فرهنگی، جغرافیایی و راههای ارتباطی و هم مرز بودن با دو کشور افغانستان و پاکستان از جمله دلایل سوء تغذیه بالا در سیستان و بلوچستان است.