اگر قصد دارید تا با برترین تلفن های همراه که با سیستم عامل ویندوزفون کار می کنند آشنا شوید،با اورژانس IT همراه باشید.

به گزارش اورژانس IT باشگاه خبرنگاران،ویندوز فون 8 برخلاف نسل‌های قبلی خود، رویکردی کاملا رو به جلو داشت و بیشتر از این که با هدف ارتقای رایانه رومیزی به بازار آمده باشد، گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها را به عنوان میزبان انتخاب کرد. ظهور ویندوز 8، دسته‌بندی جدیدی در ابزارهای قابل‌حمل به وجود آورد که به ابزارهای دوگانه یا هیبریدی مشهور است.

 

این تبلت ‌ـ‌ لپ‌تاپ‌های دوگانه جدید که استقبال از ویندوز 8 را افزایش دادند، روز‌به‌روز به تعدادشان افزوده می‌شود. اگر از عامل کیفیت صرف‌نظر و فقط به کمیت توجه کنیم، باید گفت تبلت‌های ویندوز8 تاکنون از لحاظ تولید و تنوع محصول موفق بوده‌اند؛ اما در دنیای گوشی‌های ویندوز‌فونی، اوضاع هنوز ناامید‌کننده است. غیر از نوکیا که امید به حیاتش در ویندوز‌فون نهفته است، دیگر شرکت‌های تولید‌کننده گوشی همراه، استقبالی از نسخه جدید مایکروسافت نکرده‌اند و غیر از چند نمونه که تعدادشان به انگشتان دست هم نمی‌رسد، خبری از گوشی‌های ویندوزفونی نیست. در این گزارش به بررسی چهار تلفن‌همراه ویندوزی موجود در بازار پرداخته‌ایم.

Samsung ATIV S Neo


ممکن نیست جایی برای پول درآوردن باشد و حرفی از سامسونگ نباشد. این شرکت کره‌ای که تقریبا در تولید تمام محصولات زندگی بشر دستی برآتش دارد، با مدل Ativ S نیم نگاهی هم به بازار ویندوزفون داشته تا در صورت موفق بودن آن، در آینده با قدرت بیشتری وارد شود. محصول ویندوز‌فون8 سامسونگ که آگوست 2013 عرضه شده، جایگاه چهارم را در این بررسی به خود اختصاص داده است. Ativ S Neo صفحه نمایش 33/5 اینچی و وزنی معادل 144 گرم دارد. پردازشگر دو هسته‌ای Krait که سرعتی معادل 1.4 گیگاهرتز دارد، در کنار حافظه داخلی 16 گیگا‌بایتی و رم یک گیگابایتی می‌تواند نیازهای اولیه یک ویندوز‌فون خوب را برآورده کند. آتیو. ‌اس‌نیو، یک دوربین 8 مگاپیکسلی با قدرت وضوح 3264 در 2448 پیکسلی، قابلیت فوکوس اتوماتیک و فلش LED دارد. همچنین از کارت حافظه میکروSD تا 64 گیگابایت پشتیبانی می‌کند تا درباره حافظه دستگاه نگرانی نداشته باشید. محصول جدید سامسونگ که نسبت به نسل قبلی خود Ativ S سبک‌تر است و پردازشگری قوی‌تر دارد، فقط با رنگ خاکستری عرضه‌می‌شود.

نقاط قوت: حافظه داخلی و شتاب‌سنج

نقاط ضعف: رادیو ندارد وسرعت پایین پردازش

حدود قیمت: یک میلیون و چهارصد هزار تومان



HTC Windows Phone 8X


آخرین محصول ویندوزی شرکت اچ‌‌.تی.‌سی که نسبت به رقبا بیشترین تجربه را در تولید محصولات ویندوز‌فونی دارد، در این بررسی رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.

HTC Windows Phone 8X که پرچمدار گوشی‌های ویندوزی اچ.‌تی.‌سی است، تابستان 2012 به بازار آمد و توجه زیادی را به خود جلب کرد. این محصول از اولین گوشی‌هایی است که از سیستم‌عامل ویندوز موبایل8 استفاده کرده است.

HTC Windows Phone 8X، صفحه‌نمایشی 4.3 اینچی از نوع Super LCD 2 با دقت1280 در 720 داردکه به روکش ضد‌خش Gorilla Glass 2 مجهز است. ضخامت این دستگاه 10.1 میلی‌متر بوده و 130 گرم وزن دارد.

8X مانند گوشی اندرویدی OneX از بدنه یکپارچه پلی کربناتی تولید شده است. پردازنده این گوشی، چیپ اسنپدرگون کوالکام S4 است که از پردازنده دو هسته‌ای 5/1 گیگاهرتزی Krait و پردازشگر گرافیکیAdreno 225 استفاده کرده است. یک دوربین 8 مگاپیکسلی در پشت این گوشی قرار دارد و می‌تواند با کیفیت 1080p فیلمبرداری کند.

در جلو نیز، دوربین 2.1 مگاپیکسلی با قابلیت فیلمبرداری Full HD 1080p قرار دارد. این گوشی یک گیگابایت حافظه رم و 16 گیگابایت حافظه داخلی دارد.

نقاط قوت: تقویت صدای بیتس و بلوتوث

نقاط ضعف: عدم ارتقای حافظه و نداشتن 4G

حدود قیمت: هشتصد هزار تومان


Nokia Lumia 920


پادشاه سال‌های نه‌چندان دور تلفن‌های همراه چندی بود فروغ گذشته را از دست داده و نتوانسته بود در بازار تلفن‌های همراه حرفی برای گفتن داشته باشد؛ اما پیوند نوکیا و مایکروسافت، یک بار دیگر بارقه‌ای از امید برای این شرکت پدیدار کرد. گوشی‌های ویندوز‌فونی نوکیا، نسل جدیدی از محصولات این شرکت را تولید کرده که می‌توان گفت دست‌کم در بین رقبای ویندوزی بهترین است.

به همین دلیل لومیا 920 در جایگاه دوم بررسی ما جای گرفته است، تلفن‌همراهی که با وجود رقیب و برادر قدرتمندی به نام لومیا 1020 بسیاری از کاربران آن را بهترین تلفن ویندوز 8 بازار می‌دانند.

لومیا 920، اولین محصول ویندوز 8 نوکیا، وزنی حدود 185 گرم دارد و از یک صفحه نمایش 4.5 اینچی بهره می‌برد. پردازنده این دستگاه اسنپدرگون کوالکام MSM8260A است و حافظه رم 1024 مگابایتی دارد. لومیا 920 هم مانند بیشتر گوشی‌های نوکیا دوربین قوی 8 مگاپیکسلی دارد؛ اما نکته بارز این گوشی باتری 2000 میلی‌آمپری است که امکان 17 ساعت مکالمه مداوم را به شما می‌دهد.

نقاط قوت: باتری قوی و هماهنگی بالا با سیستم‌عامل

نقاط ضعف: عدم ارتقای حافظه و بدنه حساس

حدود قیمت : یک میلیون و صد هزار تومان


Nokia Lumia 1020


پس از ماه‌ها انتظار و ده‌ها خبر و شایعه‌ای که پیرامون پرچمدار جدید نوکیا منتشر شده بود، بالاخره این شرکت فنلاندی در کنفرانس سالانه خود از گوشی جدید خود با نام لومیا 1020 پرده‌برداری کرد. لومیای جدید با توجه به ویژگی‌هایش، جایگاه اول بررسی ما را به خود اختصاص داده است.

این تلفن‌همراه با آن رنگ زرد توجه برانگیزش بیشتر از این‌که یک گوشی تلفن‌همراه باشد، یک دوربین قدرتمند است. دوربین 41 مگاپیکسلی معروف نوکیا، با پیشرفت‌هایی روی این گوشی نیز قرار گرفته تا نوکیا برای دومین بار با ساخت یک گوشی دوربین محور، توجه‌ها را به سمت خود جلب کند.

موبایل 4.5 اینچی جدید نوکیا از پردازنده قدرتمند اسنپدرگون کوالکام ۸۰۰ استفاده می‌کند و به حافظه داخلی 32 گیگابایتی مجهز است. لومیا 1020 از یک باتری 2000 میلی‌آمپری استفاده می‌کند. این محصول جدید نوکیا که امید دوباره‌ای برای مدیران این شرکت محسوب می‌شود، با طراحی‌ مشابه لومیا ۷۲۰ در رنگ‌های زرد، سفید، مشکی و قرمز عرضه شده است. جدا از دوربین فوق‌العاده، لومیا 1020 تغییر زیادی نسبت به لومیا 920 نکرده است. این مدل به جای رم یک گیگابایتی، یک رم دو گیگابایتی دارد. صفحه نمایش آن نیز 4.5  اینچ و از نوع AMOLED است. میکروفن‌ها هم بهبود یافته‌اند. لومیا 1020 تنها 158 گرم وزن دارد که نسبت به ظاهرش بسیار سبک است.

نقاط قوت: زوم دستی 4x و وزن مناسب

نقاط ضعف: عدم ارتقای حافظه و بدنه حساس

حدود قیمت : یک میلیون و نهصد هزار تومان


مخصوص ویندوز‌فون

بی‌شک هوشمندانه‌ترین ویژگی ویندوز 8 قابلیت «کاشی‌های زنده» آن است که با اطلاعات مربوط به برنامه‌های کاربر تازه می‌شود؛ اما این تنها قابلیت اختصاصی ویندوز 8 نیست؛ پشتیبانی کامل از بسته نرم‌افزاری آفیس، یکی دیگر از ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد ویندوز‌فون است. با وجود نرم‌افزارهای مشابه در اندروید و همچنین برنامه‌هایی نظیر iWork در اپل، باز هم دل‌کندن از محبوب‌ترین محصول مایکروسافت راحت نیست. با شخصی‌سازی صفحه‌ خانگی ویندوزفون می‌توانید نحوه‌ نمایش برنامه‌ها در قابلیت کاشی‌های زنده را به نحو دلخواه تعیین کنید. برخی گوشی‌ها نظیر نوکیا لومیا و گوشی‌های ویندوزی شرکت اچ.تی.سی به شارژرهای بی‌سیم مجهز هستند که به کابل نیازی ندارد. در این روش کاربر فقط با قرار دادن گوشی خود روی صفحه‌ای مخصوص باتری، آن را شارژ می‌کند.

بخریم یا نه؟

گوشی‌های ویندوز‌فونی با تکیه بر سیستم‌عامل جدید مایکروسافت، رقابت تنگاتنگی با سیستم‌های‌عامل دیگر آغاز کرده ‌‌است. تلاش شرکت‌هایی مانند نوکیا برای جذب مشتری بیشتر، باعث تولید گوشی‌هایی با کیفیت بسیار بالا شده است. آینده ویندوزفون‌ها به نظر روشن می‌آید و مشکل این گوشی‌ها تعداد کم نرم‌افزارهایی است که در بازار اپلیکیشن مایکروسافت یافت می‌شود؛ اما از آنجا که بیشتر رایانه‌های دنیا از ویندوز استفاده می‌کنند، این گوشی‌ها بیشترین هماهنگی را با رایانه شخصی دارند. همچنین این گوشی‌ها نسبت به رقبای اندرویدی و آی‌.او‌.اسی خود از قیمت مناسبی برخوردارند. اگر به دنبال یک تجربه تازه در تلفن‌همراه هستید و آنقدرها هم به اندروید و آی‌.او‌.اس دلبستگی ندارید، ویندوزفون‌ها می‌تواند انتخاب خوبی برای شما باشد. البته در نظر داشته باشید که این گوشی‌ها محدودیت‌های خود را دارد و اگر روزی قصد فروش آن را داشته باشید، پیداکردن مشتری آنقدرها هم کار آسانی نیست.



صفحه گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران در گوگل پلاس را دنبال کنید


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.