به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ؛ شریفی افزود: نقش شرکت مدیریت صادرات باید مشخص شود و صادرکننده باید بداند این شرکت، محلی برای حذف واسطهها برای واحد تولیدی صادراتگرا است.
وی با اشاره به اینکه شرکت مدیریت صادرات باید به میزان تعرفههای گمرکی و مافیای کشورهای هدف آگاه باشد، تصریح کرد: اگر این شرکت با توانمندی بالا ایجاد شود باید با اطلاعرسانی به شرکتها و واحدهای تولیدی، نظر آنها را جلب کرد چراکه نمیتوان دستوری از آنها خواست که محصول تولیدی خود را از طریق این شرکت به فروش برسانند.
مدیر گمرکات بندر امیرآباد با بیان اینکه عمده کالاهای صادراتی از بندر امیرآباد، سیمان، کلینکر، مواد لبنی، گچ، آهنآلات و ... هستند گفت:عمده کشورهای هدف ما کشورهای آسیای میانه، عراق و افغانستان است.
وی با اشاره به صادرات یک میلیون و 923 هزار تن به ارزش 334 میلیون دلار مازندران افزود: سهم بندر امیرآباد یک میلیون و 584 هزار تن و به ارزش 135 میلیون دلار بوده است.
رئیس اداره تنظیم بازار محصولات کشاورزی جهادکشاورزی نیز در این نشست گفت: صادرات امسال مازندران در بخش محصولات کشاورزی، 90 هزار و 710 تن به ارزش 132 میلیون دلار است که به لحاظ وزنی 30 درصد و به لحاظ ارزشی 35 درصد رشد داشته است.
صادقی افزود: بیشترین رشد صادرات در محصول کیوی با رشد وزنی 34 درصد و رشد ارزشی 44 درصد است./س