به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه؛در پزشکی سنتی ایرانی طبع این میوه را سرد و تر میدانند و برای آن خواصی همچون شادی بخش و برای رفع خفگی صفرابُر و فرونشاننده التهاب معده و کبد» نام میبرند. این میوه دارای مقدار زیادی منیزییم است و از این طریق در فعالیت ماهیچهها، دستگاه گوارش و دستگاه عصبی مؤثر است.
نارنگی
دارای ویتامینهای A،
B1، B2، C پروتئین، چربی، قند، حاوی مقدار
زیادی فسفر و کلسیم است. نارنگی به خاطر داشتن مقدار فسفر و کلسیم بالا، یکی از
میوههایی است که در تشکیل استخوان و اسکلت بدن موثر است.
انتهاي پيام/ ش ک