نارنگی یکی از میوه‌ها ی پاییزی از تیره مرکبات است. که نسبت به پرتغال کوچک‌تر است، و مزهٔ ترش و شیرین تری دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه؛در پزشکی سنتی ایرانی طبع این میوه را سرد و تر می‌دانند و برای آن خواصی همچون شادی بخش و برای رفع خفگی صفرابُر و فرونشاننده التهاب معده و کبد» نام می‌برند. این میوه دارای مقدار زیادی منیزییم است و از این طریق در فعالیت ماهیچه‌ها، دستگاه گوارش و دستگاه عصبی مؤثر است.

نارنگی دارای ویتامین‌های A، B1، B2، C پروتئین، چربی، قند، حاوی مقدار زیادی فسفر و کلسیم است. نارنگی به خاطر داشتن مقدار فسفر و کلسیم بالا، یکی از میوه‌هایی است که در تشکیل استخوان و اسکلت بدن موثر است.


انتهاي پيام/ ش ک

برچسب ها: کرمانشاه ، نارنگی ، خواص
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.