این بیماری، نوعی بیماری قارچی است که الهه دوستعلی فارغ التحصیل کاردانی تکنولوژی گیاه پزشکی مرکز علمی –کاربردی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی ، آن را در تحقیقات گیاهی اش شناسایی کرده است .
سرپرست مرکز آموزش علمی –کاربردی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت : نام این بیماری ، قارچ لویلولا ( Levillula) است که سبب ایجاد سفیدک پودری و لکه های بافت مرده همراه با پوشش سفید رنگ قارچ روی گیاه تره کوهی می شود.
آقای محمدپور افزود : ایجاد ضعف در گیاه ، تاثیر نامطلوب در زمان گل دهی و تولید بذر نامرغوب از جمله آثار بیماری قارچ لویلولا بر روی گیاه تره کوهی است .
وی با بیان اینکه نتیجه این پژوهش در اولین کنگره گیاه پزشکی ایران چاپ شده است گفت : گیاه تره کوهی جزو مجموعه تنوع زیستی استان خراسان جنوبی است و به صورت وحشی و پراکنده می روید که خواص خوراکی دارد و به عنوان چاشنی در غذا استفاده می شود ./س