*کیهان
وقتی از مبارز جهان سومی قهرمان مبارزه با جهان انقلابی میسازند!
واکنش رسانههای غربی به ویژه انگلیسی و آمریکایی به مرگ نلسون ماندلا از شگفتیهای جهان خبر و رسانه است. این محافل تلاش کردهاند سوابق ضداستعماری وی را مصادره به مطلوب کنند.ماندلا روز جمعه در سن 95 سالگی درگذشت او رهبری جنبش مبارزه با آپارتاید و تبعیض نژادی در آفریقای جنوبی بود که 27 سال را در زندان به سر برد. به دنبال درگذشت ماندلا دیوید کامرون نخستوزیر انگلیس در پیامی اعلام کرد «امروز چراغی درخشان در جهان از تابیدن باز ایستاد». رژیم انگلیس در کنار هلند، از جمله استعمارگرانی بود که در طول دههها به غارت منابع غنی آفریقای جنوبی پرداختند و بدتر از آن اقلیت سفیدپوست استعمارگر را بر اکثریت سیاهپوست حاکم کردند و تا چند دهه حق تعیین سرنوشت را از آنها گرفتند.
شیمون پرز رئیس رژیم صهیونیستی نیز که پس از انحلال رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی، تنها رژیم آپارتاید - و اشغالگر- در دنیاست، در پیامی ادعا کرد «دنیا رهبر بزرگی را از دست داد که مسیر تاریخ را تغییر داد». همچنین اوباما ادعا کرده از ماندلا الهام گرفته و اینکه «ما یکی از شجاعترین و خوبترین انسانهایی را که میتوان کنار آنها در زمین زیست از دست دادهایم. او آزادی خود را فدای آزادی دیگران کرد». جورج بوش نیز ادعا کرده «پرزیدنت ماندلا یکی از بزرگترین نیروهای آزادی و برابری در زمانه ما بود. او جور زمانه را با وقار و در آرامش تحمل کرد، و جهان ما به خاطر سرمشق او جای بهتری است. فقدان این مرد نیک آشکار است. اما آثار خدمات او همچنان احساس خواهد شد.»
یادآور میشود ماندلا 31 تیر 1371 به تهران آمد و به دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی رفت. ماندلا در این ملاقات بارها از حضرت آیتالله خامنهای به عنوان رهبر خود یاد کرد و افزود: انقلاب اسلامی ایران تحت رهبری امام خمینی امیدهای فراوانی را برای قیام مردم آفریقای جنوبی در مبارزه علیه بیعدالتی به همراه داشته است و بدون تردید تاریخ هرگز نقش ایران اسلامی را فراموش نخواهد کرد. ملاقات با رهبر انقلاب بزرگی که جهان را تحت تاثیر قرار داده است برای من امیدبخش و موجب افتخار بزرگی است و مردم آفریقای جنوبی اکنون برای شنیدن گزارش دیدارهای من با رهبر بزرگ انقلاب و مقامات عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران به انتظار نشستهاند.
شایان ذکر است رسانههای غربی طی سالهای اخیر کوشیدند با کتمان هویت اصلی مبارزات ماندلا در یک کشور جهان سومی را که بر ضداستعمار و عوامل آن بود، از وی به عنوان قهرمان نافرمانی مدنی یاد کنند و از وی قهرمان تحرکات ضدانقلابی در کشورهای انقلابی مشغول مبارزه با استعمار آمریکا و انگلیس بسازند!ماندلا در طول سالها اشتباهاتی نظیر ملاقات با برخی سران رژیم صهیونیستی (پرز و وایزمن) و برخی سران جنایتکار آمریکا (بوش پدر و پسر) داشت.
شارلاتانها به صف! سایت اجارهای «انتخاب» در واکنش به خبر ویژه کیهان به روال همیشگی خود دست به تحریف واقعیات زده و نوشته است: «کیهان به جز یارانههای میلیاردی، براساس قرارداد تامین اجتماعی دولت احمدینژاد، ماهیانه 40 میلیون تومان (سالیانه 480 میلیون تومان) از تامین اجتماعی به خاطر یک آگهی کلیشهای در صفحات میانی خود و 600 میلیون تومان از معاونت مطبوعاتی بابت آگهیهای دولتی پول میگیرد.»این شارلاتانیزم خبری در حالی است که کیهان مانند هر روزنامه دیگر و به روال جاری، در مقابل درج آگهی، مبلغ مربوطه را که در تعرفههای موجود آمده است دریافت میکرده و مبلغ مورد ادعای سایت اجارهای یاد شده 20 میلیون تومان، در قبال آگهیهای ارجاعی بوده است و دولت احمدینژاد با صدور دستورالعمل رسمی، همه ادارات و مراکز دولتی را از دادن آگهی به کیهان منع کرده بود و در همان حال روزنامههای زنجیرهای از این آگهیها در حد گسترده و فراوان برخوردار بودهاند.
درباره یارانه 600 میلیون تومانی نیز، گفتنی است که این یارانه به روال همیشگی از سوی وزارت ارشاد به همه روزنامهها پرداخت میشد و از قضا، سهم کیهان با توجه به انتشار چند روزنامه و هفتهنامه و ماهنامه، بسیار کمتر از سایر روزنامهها بوده و هست و این تبعیض بارها مورد اعتراض کیهان قرار گرفته و از سوی وزارتخانههای ارشاد کارگزاران، اصلاحات و دولت احمدینژاد بدون پاسخ مانده است.اما، این نکته نیز گفتنی است که دولت اصلاحات هر از چند گاه سعی میکرد با ارائه آمار غلط، کیهان را به دریافت یارانه اضافهتر از دیگران متهم کند که اشاره به یک نمونه آن جالب توجه است.
در بهار سال 80 و دقیقا یک روز قبل از برگزاری دادگاه مدیر مسئول کیهان، معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد دولت اصلاحات- آقای شعبان شهیدی- طی مصاحبهای اعلام کرد، کیهان در 10 سال گذشته مبلغ 100 میلیون دلار ارز به قیمت دولتی گرفته است. این در حالی بود که ارز لازم برای تهیه کاغذ و سایر ملزومات چاپی به تناسب تیراژ و تعداد نشریات در اختیار تمامی مطبوعات قرار میگرفت ولی در اظهارات معاونت مطبوعاتی وقت، 4 نکته مبهم- بخوانید دروغ آشکار- وجود داشت که کیهان با ارسال نامه از وزارت مربوطه توضیح خواسته بود ولی ارشاد علیرغم پیگیری کیهان حاضر به پاسخ نشد. آن 4 نکته این که؛
اولا؛ مبلغ مورد ادعا 80 میلیون دلار بوده است.
ثانیا؛ این مبلغ در مقایسه با تعداد نشریات کیهان، بسیار کمتر از سایر مطبوعات بود.
ثالثا؛ از مدت 10 سال مورد ادعای وزارت ارشاد، 3 سال آن کیهان تحت تصدی آقایان خاتمی و اصغری و 7 سال آن تحت تصدی شریعتمداری بوده است.
رابعا؛ ارشاد 64 میلیون دلار از مبلغ ادعایی را فقط طی 3 سال تصدی آقایان خاتمی و اصغری پرداخته بود و 16 میلیون دلار دیگر طی 7 سال تصدی شریعتمداری پرداخت شده بود.
طبیعی است که کیهان با این شارلاتانیزمها از مواضع خود دست نمیکشد و از جمله این سند معتبر را رو نمیکند که مدیر اصلی فلان سایت، به جرم فروش اتومبیل زانتیای دولتی و به جیب زدن مبلغ دریافتی در کدام دادگاه، محاکمه و محکوم شده است و شاید متن دو نامهای را فاش کند که مدیر همان سایت در جریان انتخابات به طور جداگانه خطاب به دو تن از نامزدها که رقیب یکدیگر بودند نوشته و در آن نسبت به هر یک از آنها ابراز وفاداری و اعلام آمادگی برای تبلیغات انتخاباتی کرده بود ولی از بخت بد!! نامهها را اشتباهی فرستاده بود یعنی نامه آقای مثلا «الف» را در پاکت مربوط به آقای مثلا «ب» و نامه آقای «ب» را برای آقای «الف» فرستاده بود...
جنگ زرگری در فضای مجازی را جدی نگیرید!
عضو گروهک ملی- مذهبی و مدیرکل مطبوعات داخلی در دولت اصلاحات، از جنگ زرگری فتنهگران در فضای مجازی خبر داد و در عین حال نسبت به زیادهروی در این باره ابراز نگرانی کرد!عیسی سحرخیز که چند ماهی است از زندان آزاد شده در وبسایت روز آنلاین- وابسته به عناصر فراری مقیم پاریس- مینویسد: انسان ابتدا که وارد «فیسبوک» میشود و امکانات آن را میبیند، به ویژه شیوههای طراحی شده برای ارتباط با یکدیگر، شاد میشود که چه محیط دوستانه و صمیمانهای، اما چند روزی که میماند و به این جا و آن جا سر میکشد و نظارهگر بحث و جدلها میشود و جدالهای قلمی و دشنامهای کلامی را میخواند با این پرسش اساسی روبرو میشود که بمانم یا بروم؟ برای افرادی چون من که تازه وارد هستند و زندان آنان را به «فضای مجازی» و «شبکههای اجتماعی» وارد نکرده، و با محیط سلولهای انفرادی، اتاقهای چند نفره و سالنهای دهها نفره آشنا ساخته، این جار و جنجالهای خودخواهانه و جنگ و جدلهای دیگرآزارانه، بسیار شگفتانگیز است.
انسان به امکانات طراحی شده در «فیسبوک» که نگاه میکند، همه را خوب و مثبت میبیند، از امکان اعلام «پسندیدن(لایک)» یا «ابراز نظر(کامنت)» و در موضوعی شریک شدن و مشارکت کردن. اما وقتی به درون صفحات، وارد میشوی، میبینی برخی از این «دوستان مجازی» چه «دشمنان حقیقی»ای هستند و انگار در جهان کاری ندارند به جز اینکه به پر و پای هم بپیچند و حال یکدیگر را بگیرند!
وی مینویسد: در این میان کم نیستند آنهایی که این «پاتوق» گپ و گفت را تبدیل کردهاند به «دکان» بحث و جدل و جار و جنجال.سحرخیز با اذعان به اینکه این جماعت کمشمار، اما با جنجال بسیار هستند، مینویسد: اینان باید بدانند نه چون منی که چند هفتهای است در خارج از زندانم و هر لحظه ممکن است به خانه دوم خود بازگردانده شوم، به دلیل «تغییر دولت» یا «طرفدار اصلاحات و شیوههای مسالمتآمیز» بودن از بند رستهام و نه آنکه برای «تغییر اساسی در حاکمیت» مبارزه میکند به این دلیل هنوز در زندان است.
آقای ظریف! کمی سنجیدهتر و آگاهانهتر «اظهارات نسنجیده و تأمل برانگیز دکتر ظریف نشان داد ایشان هر اندازه در مکالمه با دیپلماتها و سیاستمداران بینالمللی متبحرند اما متأسفانه با زبان و گویش شایسته و بایسته با مردم خود غریب و ناآشنایند.»داریوش سجادی از همکاران سابق نشریات زنجیرهای با بیان این مطلب مینویسد: ایشان در نشست اخیر خود با دانشجویان در دانشگاه تهران فرمودهاند: «غربیها از چهار تا تانک و موشک ما نمیترسند. آیا شما فکر کردهاید که آمریکا که با یک بمبش میتواند تمام سیستمهای نظامی ما را از کار بیندازد، از سیستم نظامی ما میترسد؟آیا واقعاً به خاطر سیستم نظامی ماست که آمریکا جلو نمیآید؟»
وی میافزاید: قطعاً ایشان نمیتوانند در کنار اتحاد و پایمردی مردمی منکر توانمندی نظامی کشور خود باشند و در کسوت «رئيس دیپلماسی کشور» این چنین رسوا و عریان خود را در مقابل دشمن خارجی خلع سلاح نشان دهند. این امر موید آنست که سیاستمداران ایرانی ولو در سطح دکتر ظریف علیرغم همه شایستگیها از درک توانمندیهای نظامی کشورشان محروم ماندهاند. ظاهراً بیمناسبت نیست تا به منظور توجیه و اطلاع فرزندان انقلاب در عرصه دیپلماسی سرهنگان ایران یک تور فشرده به منظور آشنایی سیاسیون با توانمندیهای نرمافزارانه و سختافزارانه نظامی کشور برگزار نمایند تا آنگاه دکتر و یاران دکتر با قوت و اشراف بیشتر از موقعیت ایران، سنگربان سرحدات سیاسی محوله خود باشند.
سجادی در پایان نوشت: دکتر ظریف در مقام یک وزیر خارجه بهتر از هر کسی باید با آموزههای «کلازوویتس» آشنا باشند که دیپلماسی و میلیتاری مکمل یکدیگرند و اگر ایشان تاکنون توانستهاند در ژنو خوش بدرخشند این درخشش قبل از مهارتهای شخصی مدیون تدبیر و مکر و مانورهای سنجیده و موثر و قدرتمند نظامیان ایران در عراق و افغانستان و سوریه و لبنان طی سالیان گذشته بوده که گلوی آمریکا را در این مناطق آنچنان مدبرانه در چنگال خویش گرفتند تا اینک و امروز دکتر ظریف در عرصه دیپلماسی بتواند بستر را برای پیش روی خود مهیا ببینند. شایان ذکر است بسیاری از مقامات سیاسی و نظامی آمریکا بارها تصریح کردهاند که با توجه به شکستهای آمریکا در عراق و افغانستان و جنگ نیابتی سوریه، کاملاً روشن است که آمریکا قادر نیست وارد جنگی موفق با ایران شود و در صورت وقوع هر نوع جنگی، ایران ضربات راهبردی گستردهای وارد خواهد کرد.
کارت هدیه را بگیر و فراموش کن!
یک روزنامه زنجیرهای در اقدامی قابل تأمل تیتر اول خود را به «کارت هدیههای میلیونی سازمان تأمین اجتماعی» اختصاص داده که به افراد مختلف داده شده است.روزنامه آرمان طبق گزارش هیئت تحقیق و تفحص مجلس در فهرست دریافتکنندگان کارت هدیههای میلیونی قرار دارد و مدیر مسئول آن کارت هدیه 10 میلیون تومانی دریافت کرده است، اما عجیب اینکه روزنامه مذکور با زرنگی نام خود و مدیر مسئول خود را از دریافتکنندگان این هدایا پاک کرده است.یادآور میشود روزنامه مذکور ذاتاً روزنامهای اجارهای است که سرویسهای ویژه با عکسها و تیترهای بزرگ به شماری از اصلاحطلبان و از جمله خانواده هاشمی رفسنجانی میدهد. این روزنامه همچنین در حوزه سیاست خارجی در خدمت خط سازش قرار دارد.
*خراسان
کشمش؛ اولين درخواست رسمي اروپا پس از توافقنامه ژنو
بر اساس اعلام يک نهاد رسمي مرتبط با
صادرات محصولات کشورمان، اولين درخواست رسمي که از طرف غرب پس از توافقنامه
ژنو به دست تجار ايراني رسيده است، تقاضاي يکي از شرکت هاي معتبر اروپايي
براي خريد چند تن کشمش از نوع سلطاني از تجار ايراني است که تاکنون چندين
فعال اقتصادي اقدام به ارسال اطلاعات و قيمت اجناس خود کرده اند. در اين
گزارش همچنين تاکيد شده است که رايزني هاي فراواني براي آغاز صادرات
محصولات ايراني به اروپا در حال انجام است.
تصميم عجيب دو دولت درباره بيمه کارگاه هاي کشاورزي
در حالي که بر اساس بند 91 قانون بودجه
امسال، کارگاه هاي کشاورزي مشمول نظام صنفي کشاورزان در شمول قانون معافيت
از پرداخت سهم بيمه کارفرماياني که حداکثر پنج نفر کارگر دارند، هستند و
آيين نامه اجرايي قانون ظرف يک ماه از تصويب بودجه تهيه خواهد شد، شنيده
شده بر اساس بررسي هاي يک نهاد نظارتي، دولت دهم در اين زمينه اقدام خاصي
انجام نداد و دولت يازدهم نيز اخيرا آيين نامه اجرايي بند 100 قانون بودجه
سال 90 را براي موضوع فوق تنفيذ کرد.
*ایران
پيشنهاد تازه حداد عادل درباره رفع فيلتر فيس بوک
خبر اول اين كه حدادعادل درباره برخي درخواستها به منظور رفع فيلتر
فيس بوک، گفت: هر تصميمي درباره موضوعات مربوط به فضاي مجازي از جمله فيس
بوک بايد از طريق مجلس اتخاذ شود.
به گزارش ايرنا وي گفته: معتقدم، تصميمگيري بايد درباره حسن و عيب
فضاي مجازي در شوراي عالي فضاي مجازي که به دستور رهبر معظم انقلاب تشکيل
شده، کارشناسي شود و اگر پيشنهادهایي مطرح است بايد قبل از اجرا، در مجلس
شوراي اسلامي به تصويب برسد. غير از اين مسير، اگر تصميمي به هر شکل ديگري
گرفته شود مورد تأييد مجلس نيست و نتيجه نخواهد داشت.
علمالهدي: حصر موسوی و کروبی به دستور دادستان بوده است
خبر ديگر اين كه آيتالله علم الهدي، امام جمعه مشهد با اشاره به
اينکه حصر موسوي و كروبي به دستور دادستان بوده است گفت: اين حصر نه به
عنوان عقوبت کار سران فتنه صورت گرفته بلکه دادستان با توجه به ارتباطاتي
که اينان با جريانهاي خارجي فتنه گر داشتند و به دليل جلوگيري از اين امر
دستور حصر را صادر کردند. در حال حاضر هم اگر رئيسجمهور بخواهد از اين دو
رفع حصر نمايد بايد آنان را به دادگاه تحويل دهند تا مانند سايرين محاکمه
شوند. علم الهدي ادامه داد: در اخبار خواندم و شنيدم که در دستگاه دولت
عدهاي گفتهاند ما ميخواهيم از اين افراد رفع حصر کنيم و يا گفتهاند که
ما از مقام معظم رهبري براي اين آقايان عفو ميگيريم. اگر ايشان عفو
بفرمايند ما که بخيل نيستيم. ولي اگر دولت بخواهد با تکيه بر امکانات دولت
اين کار را انجام دهد اين امر دخالت در وظايف ساير قوا است.
درگيري فيزيکي عليرضا دبير و معاون فرماندار
شنيديم كه عليرضا دبير عضو شوراي اسلامي شهر تهران و از قهرمانان
سابق کشتي کشور با معاون برنامهريزي فرماندار شهرستان ري درگير شدند. به
گزارش خبرنگار ايرنا درگيري فيزيکي عليرضا دبير و معاون فرماندار پس از بحث
و جدل بر سر جدايي ري از تهران صورت گرفت. عليرضا دبير همچنين بر سر يکي
از کارکنان فرمانداري شهرستان ري، فرياد زد: شما به استاندار تهران گزارش
داديد دبير هم خورده و هم برده است.
کليپ «صداقت امريكايي»
با خبر شديم كه بعد از بيلبوردهاي «صداقت امريكايي» نوبت به کليپ
صداقت امريكايي رسيد. فارس گزارش داد اين کليپ از سوي مؤسسه فرهنگي
رسانهاي اوج ساخته شده است. از سوی دیگر طراح پوسترهای صداقت امریکایی،
پوسترهایی در انتقاد از تک فرزندی منتشر کرد که شعار اصلیاش (فرزند بیشتر،
زندگی شادتر) است.
محبيان: احمدينژاد اين روند را ادامه ميدهد
خبر رسيده كه امير محبيان، تحليلگر سياسي اصولگرا درباره اهداف
احمدينژاد از نامه به رئيسجمهور و دعوت براي مناظره، به تحليلهاي مختلف
در اين زمينه اشاره کرد و گفت: احمدينژاد در تلاش است از اين فرصت براي
احياي هواداران خود و انگيزهدهي به آنان و باقي ماندن در صحنه سياسي کشور
به عنوان نيروي جدي، فعال و منتقد دولت جديد بهره بگيرد. امير محبيان در
گفتوگو با ايسنا، درباره گامهاي بعدي احمدينژاد گفته: احمدينژاد اين
روند را ادامه ميدهد.
درخواست نقض حکم پرونده کهريزک از ديوان عالي کشور
دست آخر اين كه محمدصالح نيكبخت، وکيل مدافع اولياي دم مرحوم
جواديفر نقض حکم پرونده حادثه کهريزک از سوي ديوان عالي کشور را خواستار
شد. محمدصالح نيکبخت با اشاره به صحبتهاي اخير فرمانده نيروي انتظامي
درباره اينکه مرتضوي اصرار داشته که بازداشتشدگان به کهريزک منتقل شوند،
درباره آخرين وضعيت پرونده کهريزک با بيان اينکه «اين پرونده اکنون در
ديوان عالي کشور است» تأكيد کرد که مرتضوي بايد از سوي مراجع قضايي تحت
تعقيب قرار بگيرد.
*تهران امروز
بنياد اميد ايرانيان زيرمجموعه بنياد باران نيست
سيدحسن رسولي رئيس هيات مديره بنياد باران در گفتوگو با تسنيم، با
بيان اينكه بنياد اميد ايرانيان زير مجموعه بنياد باران نيست، گفت: چند روز
قبل بعضي از رسانهها به جدا شدن عارف از خاتمي پرداختند و الان دوباره
موضوع زير مجموعه بودن بنياد اميد ايرانيان در بنياد باران مطرح شده است كه
هيچكدام صحيح نيست، يعني اينكه نه عارف از خاتمي جدا شده و نه بنياد اميد
ايرانيان زيرمجموعه بنياد باران است. رسولي در ادامه بنياد باران و اميد
ايرانيان را تشكيلات غيردولتي و غيرسياسي خواند و اظهارداشت: بنياد باران
در هيچ انتخاباتي ورود و مداخله نداشته و طبق اساسنامه فعاليت سياسي در
سازمانهاي غيردولتي ممنوع است.
با تنش زدايي مخالفم
حجتالاسلام و المسلمين روحالله حسينيان در گفتوگو با ايرنا درباره
سفر وزير امور خارجه به كشورهاي همسايه و سياست تنشزدايي گفت: چرا سوالي
ميپرسيد كه من با آن مخالفم و اعتقادي ندارم. وي ادامه داد: آقاي ظريف هر
چقدر ميخواهد سفر كند، آنقدر سفر كند كه در كشور نباشد.
ما كه بخيل نيستيم
آيتالله علمالهدي در گفتوگو با هفتهنامه «آدينه تهران» گفت: در
اخبار خواندم و شنيدم كه در دستگاه دولت عدهاي گفتهاند ما ميخواهيم از
مقام معظم رهبري براي موسوي و كروبي عفو بگيريم؛ اگر ايشان عفو بفرمايند ما
كه بخيل نيستيم. علمالهدي يادآور شد: مرحوم عسگراولادي سال گذشته در
نامهاي به بنده نوشتند اين آقايان مفتون شدهاند و فتان نيستند. بنده در
پاسخ به ايشان بيان داشتم كه ممكن است در ابتداي امر اين افراد مفتون شده
باشند، اما در ادامه كار فتان شدند.
دعوت به مناظره احمدينژاد بازي است
مصطفي پورمحمدي وزير دادگستري با اشاره به دعوت دولت به مناظره بيان
داشت: دوران مناظره و توهم و جعل آمار و تحليل نادرست به سررسيده و ديگر
نميتوان با وعدهها و دادن آمار كشور را اداره كرد از اين رو بايد هميشه
با صداقت و تدبير در راستاي اهداف نظام وظايف را انجام داد. به گزارش مهر،
وي دعوت به مناظره را بازي و توهمي خواند كه برخي براي زيرسوال بردن
اقدامات دولت مطرح ميكنند و افزود: دولت هدفي جز صداقت، درستي و شفافيت در
امور ندارد.
براي قاطعيت با مطبوعات به رامين نياز داشتيم
محمد حسيني، وزير ارشاد احمدينژاد در مصاحبه با روزنامه جامجم با
اشاره به حضور رامين در معاونت مطبوعاتي گفت:سال ۸۸ معاونت مطبوعاتي نياز
به قاطعيت داشت. ما در دوران فتنه بوديم و برخي مطبوعات مطالبي را بدون در
نظر گرفتن خطوط قرمز نظام منتشر ميكردند. حتي برخي نشريات از عبارت دولت
كودتا استفاده ميكردند و با طرح دروغ بزرگ تقلب در انتخابات، مردم را به
آشوبهاي خياباني تشويق ميكردند. لذا ضرورت داشت كه نظارت جديتري صورت
گيرد.
*جمهوری اسلامی*دقت در گزارش تحقيق و تفحص مجلس شوراي اسلامي كه روز چهارشنبه گذشته در صحن علني مجلس درباره سازمان تأمين اجتماعي قرائت شد نشان ميدهد اسامي 37 نماينده مجلس كه از سعيد مرتضوي رئيس وقت اين سازمان پول دريافت ميكردند، سانسور شده ولي اسامي بعضي دولتمردان اعلام گرديده است. سئوال اينست كه چرا اسامي اين 37 نماينده اعلام نميشود تا مردم آنها را بشناسند و در انتخابات بعدي به آنها رأي ندهند؟ گزارش تحقيق و تفحص چرا دچار تبعيض شده و براي نمايندگان مجلس خاصه خرجي كرده است؟
* دكتر سيدمحمد حسيني، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي دولت دهم احمدينژاد گفت براي برخورد قاطع با مطبوعات به رامين نياز داشتيم. رامين، معاون مطبوعاتي وزير ارشاد دولت دهم بود در سالهاي 88 تا 90 بود، دورهاي كه اصحاب مطبوعات آن را تاريكترين دوران مطبوعات در 35 سال اخير ميدانند. حسيني، در مصاحبه با "جام جم" گفته است رامين را از زمان همكاري با صدا و سيما ميشناخته و طبق نظر احمدينژاد كه معتقد بود فرد مناسبي بايد عهدهدار معاونت مطبوعاتي باشد، رامين را براي برخورد قاطع با مطبوعات به اين سمت منصوب كرد.
* امام جماعت يكي از مساجد تركيه به جاي آنكه به شيوههاي ديني به جذب جوانان بپردازد، متوسل به آوازخواني شد. به گزارش جهان "احمد محسن نوزار" با تشكيل يك گروه آوازخواني، سرودهاي اسلامي را به شيوه "راك" ميخواند. وي نام اولين آهنگ خود را "مولا" گذاشته و آن را در فضاي مجازي منتشر كرده است. اين گزارش ميافزايد بعضي شبكههاي ماهوارهاي از اين آهنگ استقبال كردهاند.
*قدسافشاگری جدید اسنودن
تسنیم: ادوارد
اسنودن افشاگر سازمان جاسوسی آمریکا با انتشار مدارکی جدید از شنود و
رهگیری روزانه پنج میلیارد تماس تلفنی از سوی سرویسهای امنیتی و جاسوسی
آمریکا پرده برداشت.
دعوت از استراو برای سفر به ایران
تسنیم:
منصوری آرانی رئیس گروه پارلمانی دوستی ایران و انگلستان گفت که از استراو
برای سفر به ایران دعوت کرده و وی نیز به صورت غیررسمی از این سفر استقبال
کرده است.
تصمیم رفع فیلتر، با مجلس است
ایرنا:
حدادعادل نماینده مردم تهران، درباره برخی درخواست ها به منظور رفع فیلتر
فیس بوک، گفت: هر تصمیمی درباره موضوعات مربوط به فضای مجازی از جمله فیس
بوک باید از طریق مجلس اتخاذ شود.
خیابانی به نام ماندلا
ایسنا:
احمد مسجدجامعی رئیس شورای شهر تهران دیروز همزمان با انتشار خبر درگذشت
ماندلا، تأکید کرد باید معبری در تهران به نام وی نامگذاری شود.
نصیریان: آلودگی هوا خانه نشینم کرد
برنا:
استاد علی نصیریان بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در مورد شرایط این
روزهایش گفت: آلودگی هوا من را خانه نشین کرده و ترجیح میدهم با این شرایط
و البته وضعیت نامناسب فیلم نامهها استراحت کنم.
پاسخ دندان شکن موسویان به شاهزاده سعودی
تابناک:
ترکی الفیصل شاهزاده سعودی در جریان سومین کنفرانس سیاست خارجی در برلین
پایتخت آلمان ادعا کرد که ایران از ابتدای انقلاب در امور داخلی کشورهای
عرب منطقه دخالت کرده است.سید حسین موسویان اما در پاسخ به ادعاهای
ترکی گفت: شما مدعی شدید که ایران از ابتدای انقلاب در امور داخلی اعراب
دخالت کرده است. ظاهرا فراموش کرده اید که در اولین ماههای انقلاب یک کشور
عربی(عراق) به ایران تجاوز کرد و عربستان و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس از
صدام متجاوز حمایت کردند. موسویان در ادامه تأکید کرد: در اواسط دهه
1370 من از سوی رئیس جمهور وقت، مأموریت یافتم و با امیر عبدا... ولیعهد 4
دور مذاکره و چارچوبی را توافق کردیم. اما اسناد وزارت خارجه آمریکا که
توسط ویکی لیکس افشا شد نشان می دهد که از سال 1384 به بعد شما و سایر
کشورهای حوزه خلیج فارس در کنار اسراییل به آمریکا و اروپا فشار می آورده
اید که به ایران حمله نظامی کند.موسویان افزود: به اختلاف پوچ امارات
با ایران در مورد جزایر اشاره کردید که مربوط به قبل از انقلاب است اما
عربستان که بیش از ایران با همسایگان عرب خود اختلاف مرزی دارد. چرا یک
کلمه در مورد اختلافات مرزی خودتان به همسایگانتان حرف نمیزنید؟
نقد تک فرزندی در بیلبوردهای تهران
فرارو:
انجمن طراحان گرافیک انقلاب اسلامی که پیش از این با طراحی و اجرای
پروژههای «صداقت آمریکایی» و «شمر زمانهات را بشناس» شناخته شده است، با
طراحی پوسترهای جدیدی در نقد تکفرزندی به بیلبوردهای شهر تهران بازگشت.
شعار این بیلبوردها عبارت است از: «با یک گل بهار نمیشه» و «فرزند بیشتر
زندگی شادتر.
حنایی که دیگر رنگی ندارد
فرارو:
داریوش قنبری فعال سیاسی اصلاح طلب در واکنش به درخواست محمود احمدینژاد
برای مناظره با حسن روحانی گفت: در مجموع خود آقای احمدینژاد هم میداند
که حنای او دیگر نه رنگی دارد و نه خریداری.
«مرتضوی گیت» در راه است
پارسینه:
در جریان تحقیق و تفحص مجلس از سازمان تأمین اجتماعی مشخص شده است سعید
مرتضوی در دوران مدیریت خود به سردبیران حداقل 5 روزنامه و نشریه کشور
مبالغی پول داده بود تا آنها با درج رپرتاژ آگهی ها و مطالب جهت دار به
حمایت از وی بپردازند.
تقلب دیپلماتهای روس در آمریکا
فارس:
دادستانی نیویورک 49 دیپلمات فعال و سابق روسیه و همسران آنها را به تقلب
در دریافت کمک هزینههای درمانی بیجا برای خود و فرزندانشان متهم کرده که
بیش از 5/1 میلیون دلار به دولت آمریکا ضرر زده است.
اعتقاد مجلس درباره روابط تهران - لندن
رئیس
کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به سفر احتمالی وزیر امور
خارجه اسبق انگلیس به تهران گفت: مجلس شورای اسلامی همچنان معتقد است روابط
دو کشور ایران و انگلیس باید در سطح کاردار باقی بماند.
یک درخواست حقوقی!
ایسنا: گروهی از طرفداران حقوق حیوانات از سه دادگاه آمریکا درخواست کردهاند که شخصیت حقوقی شامپانزهها را به رسمیت بشناسند.