مدیر شیلات جهاد کشاورزی ایلام با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در این استان با ارتقا فرهنگ مصرف این ماده غذایی ‏مغذی به 6/5 کیلوگرم در سال افزایش یافته است گفت: سالانه شش هزار تن ماهی در ایلام استحصال می شود.‏

‏  به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ایلام ؛ فتح الله سلیمانی با بیان این مطلب گفت: مردم ایلام در ‏سبد غذایی خود بیشتر از گوشت قرمز استفاده می کردند و سرانه مصرف ماهی در استان تنها 25 گرم ‏در سال بود.‏
وی افزود: با توجه به راه اندازی تعاونی های صید و صیادی در استان و استخرهای پرورش ماهی ‏سردآبی و گرمی، فرهنگ استفاده از ماهی در سبد غذایی خانوارهای ایلامی بهبود یافته است. ‏
مدیر شیلات جهاد کشاورزی ایلام یادآور شد: استان ایلام ظرفیت توسعه پرورش ماهی در قفس را ‏دارد و می تواند میزان تولید ماهی خود را افزایش دهد.‏
سلیمانی تاکید کرد: اکنون دو مجتمع پرورش ماهی در خروجی سد کرخه با ظرفیت 500 تن و سد ‏ایلام با ظرفیت 200 تن در سال در دست اجراست.‏
وی ابراز کرد: سالانه شش هزار تن انواع ماهی از 170 مزرعه پرورش ماهی گرم آبی ، سرد آبی و ‏استخرهای دومنظوره کشاورزی این استان تولید و روانه بازار می شود.‏
مدیر شیلات جهاد کشاورزی ایلام ماهی های پرورشی گرم آبی استان را  کپور  ،  آمور  ،  فیتوفات  ‏و  بیگ هد ، ماهی سردآبی را  قزل آلا  و ماهیان بومی استان را از نوع  شیربت  و  بنی  عنوان کرد.‏
سلیمانی در پایان ابراز امیدواری کرد با راه اندازی مجتمع های پرورشی و تولید ماهی جدید بتوان ‏علاوه بر استحصال ماهی بیشتر، مصرف آن را به عنوان غذای سلامتی در میان خانواده های ایلامی ‏افزایش داد./س
 
 
 
 
انتهای پیام/‏
 
برچسب ها: افزایش ، سرانه ، مصرف ماهی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.