سید مهدی میرغضنفری متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: کبد چرب ناشی از پرشدگی مواد اضافه در "کبد" است و هنگامی که تناسب بین ورود، مصرف و دفع مواد غذایی از بین میرود، این بیماری به وجود میآید.
میرغضنفری درمان کبد چرب را در کم کردن مواد غذایی پرانرژی دانست و گفت: بیماران همزمان با پرهیز باید فعالیت بدنی و ورزش داشته باشنده و از غذاهای خاص استفاده کنند.
وی در ادامه اظهار داشت: مصرف غذاهایی که انرژی زیادی تولید نمیکنند مثل انواع آشها، خورشهایی که با سبزیجات تهیه میشوند سوپ در درمان مفید است و بهتر است کسانی که معده ضعیف ندارند، خورشها را کمی ترشتر تهیه کنند.
این متخصص طب سنتی در پایان گفت: استفاده از چای ترش، چای سبز، آلبالو، آب آلبالو، آب زرشک، آبغوره و عناب در دوره نیز درمان کمک کننده است.
انتهای پیام/