به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، حسین رضازاده اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون سه میلیون 111 هزار و 430 قطعه جوجه یک روزه گوشتی در واحدهای مرغداری استان جوجه ریزی شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 9 درصد افزایش داشته است.
وی، میزان جوجهریزی انجام شده در مدت مشابه سال قبل را دو میلیون 850 هزار و 450 قطعه ذکر کرد.
رضازاده گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه چهاز هزار و 424 تن گوشت مرغ در این استان تولید شده است.
وی افزود:مقدار جوجه ریزی در آبان ماه سال گذشته 267 هزار و 930 قطعه بوده که در مقایسه با جوجهریزی صورت گرفته در آبان ماه سال جاری با تلاش مرغداران 67 درصد افزایش داشته است.
مدیر امورطیور و زنبورعسل استان بیان کرد: بیشترین تعداد جوجه ریزی انجام شده در سطح واحدهای مرغداری استان در واحدهای مرغداری شهرستان شیروان به تعداد یک میلیون و 699 هزار و 730 قطعه انجام شده است.
وی سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی را 18.8 کیلو برای هر نفر ذکر کرد.
انتهای پیام/م