به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران،ابوالفضل یاری اظهار داشت: تهیه برنامه عملیاتی توسعه استان، برآیند منطقی تداوم فرآیند ایجاد عدم تمرکز در نظام تصمیمگیری و اجرایی دولت است و در چارچوب نظام درآمد هزینه استانی صورت میپذیرد.
وی افزود: این برنامه دارای افق زمانی میانمدت بوده و دوره زمانی برنامه پنجم توسعه کشور را در بر میگیرد.
مدیرکل دفتر برنامه و بودجه استانداری قزوین بیان کرد: طبیعی است که برنامه عملیاتی میانمدت توسعه استان مبتنی بر قابلیتها و امکانات و با توجه به تنگناها و محدودیتهای توسعه و برای مواجهه با مسایل و مشکلات موجود در استان تدوین شده است.
یاری اضافه کرد: سند چشمانداز، سیاستهای کلی برنامه پنجم توسعه ابلاغی مقام معظم رهبری، قانون برنامه پنجم توسعه کشور و سند ملی توسعه استان به عنوان اسناد بالادستی ارائهکننده جهتگیریهای راهبردی توسعه استان در برنامه پنجم مورد استناد قرار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: هدفها و راهبردهای بلندمدت توسعه استان مندرج در این اسناد، بستر تصمیمگیریهای توسعهزا را در استان هموار میکند و هدایتکننده جهتگیریهای برنامه عملیاتی توسعه استان است.
مدیرکل دفتر برنامه و بودجه استانداری قزوین ابراز داشت: شاخصهای کمی در این برنامه عامل ارتباطدهنده آن با سند ملی توسعه استان است و بدیهی است در استانهایی که منابع استانی آنها برای تحقق هدفهای کمی برنامههای عملیاتی استان کافی نباشد، باید کمبود را از منابع درآمد ملی تأمین کرد.
یاری عنوان کرد: به این ترتیب، سهمی از منابع درآمد ملی به برقراری تعادل و توازن در استانهایی اختصاص مییابد که توان مالی و اقتصادی لازم را برای تحقق هدفهای پیشبینی شده دارا نیستند.
این مسئول خاطرنشان کرد: برنامه پنجم توسعه استان، بر مبنای توسعه متوازن منطقهای و رعایت عدالت در توزیع منابع و فرصتها و الزام به ارائه برنامههای مصوب شهرستانی علاوه بر برنامههای استانی تهیه و تدوین شده شاخصهای شهرستانی، برنامه عملیاتی و پیشبینی اعتبارات آن نیز مورد توجه و عمل قرار گرفته است.
انتهای پیام/م