به گزارش
حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با هیأت سیاسی دانمارکی که متشکل از «استار بک» مدیرکل سیاسی وزارت خارجه دانمارک، «آندرس کریستین هوگارد» سفیر دانمارک در تهران و هیأت همراه بود، ضمن تشریح تخاصم تاریخی غرب با ایران اسلامی اظهار داشت: پیش از دور جدید مذاکرات ایران با 1+5 در ژنو که منجر به توافقی 6 ماهه شد، بارها در موضوعات مختلف توافقاتی بین ایران و غرب رخ داده ولی هر بار آنها و به ویژه آمریکا توافق را نقض کردند.
رضایی ادامه داد: ایران در برقراری امنیت و صلح در عراق و افغانستان و مبارزه با مواد مخدر کمک بزرگی به ثبات و امنیت در منطقه کرد اما امریکایی ها حاضر به اعتراف آن نیستند و اقدام متقابلی را انجام نمی دهند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با محور شرارت نامیدن ایران توسط امریکا علیرغم اقدامات صلح جویانه ایران در زمان سید محمد خاتمی رییس جمهور اسبق ایران از هیأت دانمارکی پرسید: به نظر شما چرا غرب در تقابل، ایران را در محور شرارت قرار داد؟ در هشت سال اخیر باید غرب فهمیده باشدکه ملت ایران قطعا با چنین رفتارهایی از ارزشها و منافع ملی خود عقب نشینی نخواهد کرد.
وی در پاسخ به سوالی درباره وقایع سوریه که از سوی هیأت دانمارکی مطرح شد، گفت: امروز در سوریه دو گروه در مقابل اسد قرار دارند، گروهی به دنبال اصلاح ساختارهای سیاسی سوریه هستند و گروه دوم، تروریستهایی هستند که 10 برابر از القاعده خطرناک ترند.
رضایی افزود: اگر اینها به قدرت میرسیدند حتی برای کشورهای اروپایی هم مشکل درست میکردند، حال سوال این است که آیا افکار عمومی غرب این نکات را میداند یا چشم و گوش بسته پیرو فضاسازیهای رسانهای حرکت میکند؟
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با توجه به شرایط اقتصادی اروپا و پتانسیل بالای ایران، اطمینان داریم اگر بحثهای اقتصادی به جای بحثهای سیاسی محور قرار بگیرند برای دو کشور منافع بسیاری خواهد داشت.
رییس هیأت دانمارکی نیز در این دیدار با اشاره به هشتادمین سالگرد روابط سیاسی ایران و دانمارک با بیان نقش کلیدی ایران در منطقه گفت: اختلاف و بی اعتمادی بین قدرت های بین المللی و منطقه باعث ایجاد مشکل برای کشورها شده است.
وی افزود: از آنجا که غرب ا از ایفای نقش توسط مذهب در جوامع خود میترسد، با آن مقابله میکند از این رو بسیاری از درگیریها، ناشی از اصل مذهب نیست و ریشه سیاسی دارد لذا بی اعتمادی که بین ایران و غرب به وجود آمده باید حل شود.
رییس هیأت دانمارکی در پایان ضمن ابراز امیدواری برای تقویت بنیان های روابط سیاسی ـ اقتصادی با ایران گفت: امیدواریم ایران در نشست ژنو 2 برای سوریه حضور فعال داشته باشد.
انتهای پیام/