اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تخم و میوه گشنیز خواص دارویی دارند.
وی تصریح کرد: کارشناسان سوپ رقیق از آب مرغ و گشنیز تازه و مصرف چند مرتبه در روز را در برطرف شدن تب و سرماخوردگی موثر دانسته اند.
نقشی ادامه داد: تناول2 تا 5 گرم از تخم گشنیز با کمی عسل افزایش شیر مادران شیرده را درپی دارد.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مصرف به اندازه گشنیز هیچ ضرری ندارد، ولی مصرف بیش از حد آن باعث حالت سستی توام با خستگی شدید شده و گاهی خواب عمیق، گنگی و بیحسی را به دنبال خواهد اشت.
وی اظهار داشت: خوردن گشنیز با غذا از ترش کردن جلوگیری می کند و از مسمومیت های غذایی پیشگیری می کند.
نقشی افزود: جویدن تخم گشنیز و برای تسکین درد دندان توصیه شده است.
وی تاکید کرد: کارشناسان گیاهان دارویی شستن دهان و دندان با دَمکرده گشنیزبا دَم نمودن یک قاشق چایخوری تخم گشنیز در یک لیوان آب جوش به مدت 5 دقیقه برای ضدعفونی دهان و دندان بی تاثیر نخواهد بود./س