به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ بررسی تازه پژوهشگران نشان می دهد با افزایش 5 درصدی کیفیت غذا و فضای تغذیه ای کارمندان "راندمان کاری" آن ها چند درصد افزایش می یابد.
تحقیقات انجام شده بر روی روی 2400 کارمند انجام شد بررسی ها نشان دادند که یک وعده غذایی سالم در شرایط مناسب می تواند راندمان کارمندان و مدیران را بالا ببرد.
گفتنی است، مصرف روغن و ادویه ها باید حداقل باشد تا "مشکلات گوارشی" کاهش یابد همچنین مصرف غذاهای شور و چرب حذف شود زیرا باعث ایجاد "خواب الودگی" در محیط کار می شود.
بررسی ها نشان می دهند غذاهای زود هضم و سبک باید جایگزین غذای سنگین مانند برنج و نان شوند و مصرف مرغ و ماهی و گوشت بیشتر شود.
غذای گرم برتری بیشتری نسبت به غذای سرد دارد و انرژی را در بدن افزایش می دهد و میزان بیشتری از ویتامین ها و املاح را جذب بدن می کند.
ناهار خوردن در فضای شاد و یک محیط آرامش بخش باعث "آرامش اعصاب" شده و بی حوصلگی را دور می کند.
کارمندان همواره نباید پشت میز غذا بخورند و بهترین شیوه برای غذا خوردن نشستن در یک مکان ثابت است.
انتهای پیام/