به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ؛ از این میزان 16 هزار و 190تن جهت مصرف تازه خوری و 1800 تن جهت تهیه رب انار با طعم های شیرین،ملس و ترش می باشد.
لازم بذکر است که جهت تهیه رب انار بیشتر از محصول اناری استفاده می شود که بدلایل تغییرات فیزیولوژیکی و آب و هوایی منجر به ترک خوردگی محصول انار گردیده اند که با این وجود حدود 216 تن رب خالص انار حاصل می گردد.
بیش از 3000 خانوار بهره بردار انار بوده که بیش از 30 هزار نفر روز در کار برداشت انار مشغول بوده و از این طریق درآمد کسب می نمایند بطوریکه با پایان برداشت این محصول 274 میلیارد ریال عاید کشاورزان این شهرستان شد.
ارقام موجود در شهرستان شامل: ملس شیرین،ملس ترش، پوست سیاه،شاه بار،میخوش،دوستی،زاغ،پوست کدویی ،ترش جنگلی و ترش محلی بوده و بازار مصرف انار تولیدی شهرستان به سایر شهرهای استان و استانهای همجوار می باشد./س