به گزارش خبرنگار گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،مسعود باستانی که خبرنگار روزنامه ها و رسانههایی چون شرق ، جمهوریت و کارگزاران بوده در جریان فتنه ۸8 بازداشت و توسط مراجع قضایی محکوم شده است.
اخیرا وی در زمانی که به مرخصی آمده تلخی مشاهداتش را در مقابل این سوال خبرنگار روز آنلاین که جامعه و مردم و نوع برخوردها با خودت را چطور دیدی؟ این گونه شرح می دهد:" مهم ترین دردی که می کشم این است که یک بخش زیادی دیگر دغدغه هایی را که ما به خاطر آنها در زندان هستیم فراموش کرده اند. میخواهم با این استعاره پاسخ بدهم که اگر چه روزگار، روزگار رنگ بنفش است اما ما هنوز سبز رنگیم. متاسفانه دیدم که بی اعتنایی به مطالباتی که 88 مطرح شد زیاد است. اتفاق دیگری که افتاده این است که مردم نسبت به نقش اصلی که باید ایفا کنند بی تفاوت شده اند. من در بین مردم حتی فراموشی هم دیدم. توی تاکسی نشستم و راجع به میرحسین موسوی ( یکی از سران فتنه ) صحبت کردم.راننده تاکسی گفت موسوی مگر الان خارج نیست؟ "
این خبرنگار روزنامه های زنجیره ای سپس با اشاره به مشکلات و فاصله ای که براثر تفکر غلطش حتی با خانواده اش نیز پیدا کرده اشاره کرده و می گوید : "توی همین مرخصی ها توی خانه وقتی با هم صحبت می کنیم از هم می پرسیم حالا این که گفتی شوخی بود یا جدی؟ ما لحن همدیگر را فراموش کرده ایم و هنوز که هنوز است درست نتوانسته ایم با هم دیالوگ داشته باشیم؛دیالوگ به عنوان اولین ابزار رابطه انسانی چه برسد به رابطه زن و شوهری یا در واقع رابطه همسری که خیلی باید عمق ارتباطش بیشتر شود. خیلی تلخ است. گاهی احساسات ام را گم میکنم. این همان (خانم م) است که من در ذهنم داشتم یا همسر من تغییر کرده دراین مدت؟ فضای زندگی اش تغییر کرده، شاید ملاک و معیارهایش عوض شده. آیا ما می توانیم همدیگر را پیدا کنیم؟
وی در بخش دیگری از این گفتگو می گوید: یادم است در زندان یکی به من می گفت جنبش سبز چی شد؟ من گفتم این تعبیر که به انسداد کامل رسیدیم معنی واقعی خود را پیدا کرد .
وی همچنین در پاسخ سوال خبرنگار سایت ضد انقلابی روز آنلاین حال و هوای دیگر همکارانش در فتنه 88 و مطالبات غیرقانونی شان بعد از انتخابات 92 را اینگونه شرح می دهد : " واقعیت این است که بعد از یک دوره ای، زندان فرسایشی می شود و انگیزه های اصلی و فعالیت های اصلی را دچار یک نوع فرسایش می کند. بخصوص وقتی که پالس امید بخشی از مردم دریافت نکنید و ببینید مردم دوباره به خانه های شان برگشتند، یا اینکه احساس کنید شهروندان نقشی را که وظیفه دارند انجام نمی دهند. در سال 92 ما فکر نمی کردیم که فضای انتخاباتی به این شکل شود.
وی در ادامه می نویسد : " بعد از اعلام نتایج یک موجی از امیدواری در ماها ( فتنه گران ) ایجاد شد... این امیدی که ایجاد شد باعث شد آن تبعات فرسایشی شدن زندان تا حدودی از بین برود اما اگر احساس کنیم که تغییرات، از جنس واقعی نیست یا صرفا کوتاه مدت یا غیرقابل باور است خب خیلی به ما لطمه می زند. ما همچنان منتظریم تغییرات کیفی و عمیق را در بدنه حکمرانی در ایران ببینم.
اما یادمان باشد که به مهندس میرحسین موسوی هم چک سفید امضا ندادیم که حالا جلو آقای روحانی سکوت کنیم
این اظهارات که مدتی است از زبان دیگر همکاران وی در فتنه 88 از جمله محکومین امنیتی چون : عیسی سحر خیز و مهدی خزعلی و ... با حمایت و پشتیبانی دستگاههای امنیتی رسانه ای غرب از جمله صدای امریکا و بی بی سی نیز مطرح می شود در حالی است که مسعود باستانی خود در ابتدای اظهاراتش جواب این ابهاماتش را با مشاهده بی اعتنایی و طرد شدن از سوی مردم داده است.