کرامت علیدادی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان ، متوسط عملکرد این محصول را هزار و300 کیلوگرم در هرهکتار اعلام کرد و افزود: کنجد برداشت شده به شهرستان سیرجان و استانهای یزد و تهران ارسال می شود.
به گفته ی وی شهرستان رودبار رتبه نخست تولید کنجد را در استان داراست.
علیدادی مشکل اصلی کشاورزان کنجدکار جنوب استان کرمان را کاشت و برداشت به صورت سنتی عنوان و خاطرنشان کرد: وجود دلالان در موقع برداشت ، ارسال کنجد به استانهای دیگر و نبود صنایع تبدیلی از دیگر مشکلات کنجد کاران این شهرستان است.
علیدادی تصریح کرد : این محصول در صنعت روغن کشی ، دارویی و قنادی کاربرد دارد.
برداشت کنجد از نیمه آذر آغاز شده است و تا پایان همین ماه ادامه دارد./س