به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
کیومرث دانشورگفت: روغن هسته انگور، گلدن مایز، روغن سویا و کانولا چهار منبع اصلی روغنهای حاوی اومگا 3 هستند، اما از میان آنها روغن هسته انگور از بالاترین کیفیت برخوردار است.
به گفته دانشورهر چند روغن هسته انگور از ویژگیهای منحصر به فردی برخوردار است اما گران قیمت بوده و طبقه متوسط به پایین جامعه توان مالی تهیه آن را ندارند.
وی گفت: از سوی دیگر هنوز این روغن امتحان خود را برای پخت و پز و سرخ کردنهای طولانی مدت پس نداده است.
دانشور افزود : با توجه به دو فاکتور فوق توصیه می شود که مصرف کنندگان به بهترین و دومین گزینه که همانا روغن گلدن مایز است و در بازار به وفور یافته شده و قیمت مناسبی هم دارد روی بیاورند.
به توصیه وی علاوه بر قیمت پایین این محصول از آن می توان برای سرخ کردنها و پخت و پزهای طولانی مدت استفاده کرد، لذا بهترین گزینه را روغن گلدن مایز است/س