به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ مسئول بهبود تغذيه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکي خراسان شمالی با اعلام اين مطلب گفت: در شرايط خاصي که دسترسي به آب آشاميدني سالم وجود ندارد نظير زندگي در اردوگاه ها، هنگام سفر و در شرايط بحراني و اضطراري مصرف آب آشاميدني بطري شده ضرورت مي يابد.
نسرين عليزاده افزود: آب سالم و بهداشتي بهترين نوشيدني براي رفع تشنگي و تأمين کننده نياز بدن براي انجام سوخت و ساز طبيعي مواد است که به تعادل مواد در بدن کمک مي کند.
وي تصريح کرد: آب هم چنين تعديل کننده حرارت بدن است و در هنگام تعريق اين حرارت کنترل مي شود.
وي با بيان اين که انتقال برخي ويتامين ها در بدن از طريق حل شدن در آب انجام مي شود، تأکيد کرد: از مصرف آب يا خريد بطري هايي که به مدت طولاني در مجاورت نور آفتاب و حرارت قرار گرفته است به شدت خودداري کنيد.
عليزاده اظهار داشت: به دليل بالا بودن برخي املاح در آب هاي معدني نظير سديم لازم است افراد مبتلا به بيماري هاي کليوي و قلبي – عروقي نظير فشار خون بالا در مصرف اين آب ها احتياط و در اين زمينه با پزشک خود مشورت کنند.
وي با اشاره به این که مصرف مداوم آب هاي معدني توصيه نمي شود، اضافه کرد: از پر کردن مکرر بطري هاي پلاستيکي يک بار مصرف با آب و نوشيدن چندباره از آن به دلیل خطر وجود آلودگی های میکروبی خودداري کنيد.
انتهای پیام/