به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران سهیلا پیدا، منطقه خراسان شمالی گفت: در مدت مشابه سال گذشته تعداد 180 بیمار عضو این انجمن بودهاند، این درحالیست که این تعداد در حال حاضر به 235 نفر رسیده است.
وی تصریح کرد: بیش از نیمی از بیماران مبتلا به ام.اس عضو این انجمن را زنان تشکیل میدهند و بیشتر آمار افزایش یافته امسال نیز متعلق به زنان بوده است.
پیدا افزود: ناآگاهی از این بیماری میتواند آینده تاریک و مبهمی را برای بیماران رقم بزند، بنابراین بیماران میتوانند با ارتقای آگاهی، داشتن تغذیه خوب وسالم و محیطی امن و آرام و دور از استرس و درمان زود هنگام از عود و بدخیمی این بیماری بکاهند.
وی با اشاره به اینکه امروزه بیش از هر زمان دیگری نقش عادتها و الگوهای تغذیهای در بروز، پیشگیری، کنترل و درمان بیماریها ثابت شده است، ادامه داد: نقش تغذیه در تمام بیماریها به ویژه ام.اس بسیار کلیدی و مهم است، بنابراین آگاهی از این موارد در پیشگیری و درمان بیماری تاثیر بسزایی دارد.
این مسوول حمایت ناکافی مسئولان و خانوادهها و نداشتن اشتغال و هزینه بالای داروها را بزرگترین مشکل این بیماران بیان کرد و توضیح داد: پیگیری مسایل و مشکلات مبتلایان به ام.اس از طریق مکاتبات، ملاقات حضوری با مسئولان استانی و کشوری هماهنگی با ارگانهای مرتبط و حمایتی برای کمک به بیماران، تهیه پمفلت، برگزاری اردوهای زیارتی، خرید ویلچر، تخت و وسایل مورد نیاز بیماران، تقبل هزینه رهن و اجاره محل زندگی بیمار از طریق استانداری، پرداخت وام به بیماران نیازمند و دیگر کمکهای معیشتی از اقداماتی است که این انجمن انجام میدهد.
وی اظهار کرد: در صدد تاسیس یک آسایشگاه برای این بیماران هستیم و از خیران و مسئولان خواهشمندیم در این زمینه ما را یاری کنند.
رییس انجمن بیماران ام اس خراسان شمالی تاکید کرد: متاسفانه ام.اس مهمترین دلیل ناتوانی جوانان است و کمک به این قشر جوان و ایجاد انگیزه در آنها اقدامی نیک و پسندیده محسوب میشود.
انتهای پیام/م