وی بیان کرد: اخلاق والاي امام حسين(ع) در طول عمرش و به خصوص در صحنهي عاشورا، موجب ماندگاري اين امام همام و شيفته شدن مسلمانان بسياري به ايشان شده است.
آل كثير عنوان كرد: از جمله ويژگيهاي اخلاقي، صبر به شمار ميآيد كه بنا بر سفارش اكيد دين اسلام، بكارگيري آن در زندگي كنوني بايد بسيار مورد توجه قرار گيرد.
استاد حوزه گفت: صبر به معناي خوددارى انسان از هيجان و برآشفتگى است، به صورتيکه انسان در مقابل ناملایمات زندگي، آرامش دارد و از سبک مغزی، اقدامات نابخردانه، بی پروایی و خشم پرهیز میکند.
وی عنوان كرد: صبر در برابر اطاعت از دستورات خداوند، مصيبتهاي زندگي و گناهان، از انواع صبر به شمار ميآيدو صبر امام حسين(ع) در واقعه عاشورا، نمونهي بارز صبر در برابر اطاعت از فرامين الهياست.
وي انسان صبور را داراي اوج قدرت روحي و معنوي دانست و بيان كرد: هنگاميكه انسان در برابر مشكلات زندگي صبر كرده و خود را از هيجانها و اقدامات نابخردانه حفظ ميكند، به برترين جايگاه نزد خداوند دست مييابد.
وي با اشاره به آيات و روايات اظهار داشت: كلید اصلى پیروزى، صبر و شكیبایى است و هر كس اين ويژگي اخلاقي را در خود پرورش دهد، به مقام روزه داران شب زندهدار مىرسد و جايگاه شهيد را در برابر خداوند به دست مىآورد./س