سید سعید زمانیان، از نظام بودجه ریزی عملیاتی به عنوان نظام مدیریتی برای ارتقای کارایی و اثربخشی مصرف منابع سازمانی در سطوح ملی و محلی یاد کرد.
وی گفت: در این نظام اعتبارات بودجه ای بر مبنای عملکرد واحدهای سازمانی در راستای تولید محصول و ارائه خدمت تخصیص می یابد و دستگاه های اجرایی نیز به سمت افزایش شفافیت در نحوه مصرف منابع برای انجام فعالیت ها و دستیابی به اهداف و استراتژی ها حرکت می کنند.
زمانیان، از اختصاص اعتبار به منظور اقدام کارشناسی در راستای بهبود وضعیت معیشت مردم و کاهش تورم به عنوان دو ویژگی بودجه سال آینده کل کشور یاد کرد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه تلاش می کنیم بودجه سال 93 به بودجه عملیاتی تبدیل شود، گفت: نمایندگان مردم در مجلس و اعضای دولت بر این باورند که همه دستگاه ها باید به سمت بودجه ریزی عملیاتی حرکت کنند و نمایندگان نیز در نشست های بررسی بودجه به این اصل مهم واقفند.
نماینده مردم شهرستان های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی، با بیان ضرورت های بودجه ریزی عملیاتی در ساختار بودجه، افزود: محتوای بودجه های سالانه باید مبتنی بر اسناد بالادستی توسعه به ویژه برنامه های باشد و دولت یازدهم نیز با ارائه به موقع بودجه به مجلس، گام موثری در روند قانونی تصویب بودجه و ابلاغ آن در مهلت مقرر قانونی برداشت./س