وی افزود: بحث تغییر قانون اساسی از جمله موضوعاتی بود که در چند سال اخیر به طرق مختلف از سوی این قبیل افراد در جهت براندازی نظام مطرح شد.
نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تغییر قانون اساسی به منظور تغییر
نظام همیشه از سوی این جریان فکری دنبال شده است، تصریح کرد: حجاریان هیچگاه فارغ از چنین تفکری به بیان
دیدگاه نمیپردازند و بروز چنین دیدگاههایی کاملا
هماهنگ با سیاستهای براندازانه فتنه 88 است.
طبیبزاده گفت: شکست تفکر جریان فکری حجاریان در فتنه 88 که قادر به زیر سوال بردن نظام جمهوری اسلامی نشدند موجب شده که بار دیگر با تیشه زدن به ارکان نظام و با هدف انحلال مجلس شورای اسلامی از سوی دولت گام بردارند.
وی اضافه کرد: در سال 88 بحث عدم امانتداری نظام در مبحث آرای مردم در انتخابات ریاستجمهوری به قصد براندازی نظام مطرح و اکنون به سراغ مجلس رفتند و بحث انحلال آن را به میان میکشند.
نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه نظام در ارتباط با گستاخ شدن برخی افراد بعد از فتنه 88 کمی مقصر است، تصریح کرد: نرمش نشان دادن در مقابل فتنهگران 88 مسئلهای است که باعث شده آنها به اظهارنظر درباره تغییر قانون اساسی و حتی انحلال مجلس از سوی دولت میپردازند.
عضو جبهه پایداری تصریح کرد: در چند وقت اخیر شاهدیم که فتنهگران داعیه حذف و انحلال و از بین رفتن یکی از ارکان نظام را دارند و اینکه ثبات نظام جمهوری اسلامی را در سال 88 موکول به ثبات ریاستجمهوری میدانستند.
طبیبزاده به واکنش مجلس شورای اسلامی به اقدامات فتنهگران اشاره و افزود: مجلس اکنون به عنوان یکی از ارکان نظام با مقاومت مقابل عناصر فتنه میایستد.
وی با بیان اینکه بروز چنین رفتارهایی از امثال حجاریان به دوراز
انتظار نیست، خاطر نشان کرد: این قبیل اظهارنظرها از سوی فتنهگران و حامیان آنها به دلیل اغماض و چشم پوشی نسبت به اقداماتشان در سال 88 است.
انتهای پیام/