به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ؛ پژوهشگر مرکز تحقیقات چای گفت : تراکم چای در هر هکتار از باغ های کشورمان 15 تا 20 هزار بوته است که سالانه از هر بوته چای میتوان 75 تا 100 گرم بذر جمعآوری و از هر 100 گرم بذر 20 گرم روغن استحصال کرد.
رضا آزادیگنبد ، با اشاره به اینکه کشورمان توانایی تولید سالانه بیش از 6 هزار و 400 تن روغن بذر چای را دارد افزود: در دهههای اخیر روغن بذر چای به مقدار بسیار در بازار برخی از کشورها عرضه شده است و بخشی از مردم مصرف روغن بذر چای را به عنوان روغن خوراکی پذیرفتهاند .
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر کشورهای چین، هند، سریلانکا، جاوه و ژاپن سالانه هزاران تن روغن بذر چای تولید و عرضه می کنند.
بیش از 32 هزار هکتار از اراضی مستعد استان های گیلان و مازندران به کشت چای اختصاص دارد./.س