عباسعلی مطلبی افزود: متاسفانه تاکنون توجه لازم به بحث تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در آبهای شیرین صورت نگرفته و امید میرود از این پس شاهد تحقق این مهم باشیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر 90 درصد صادرات ماهیان زینتی کشور از شهرستان محلات انجام میشود که این نشان دهنده اهمیت و جایگاه این شهرستان در امر تولید و پرورش ماهیان زینتی است.
مدیر امور شیلات سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی نیز گفت: این شهرستان با تولید سالانه 7.5 میلیون قطعه ماهی زینتی رتبه دوم تولید این محصول در کشور را به خود اختصاص داده است.
حسن اکبری افزود: محلات قطب اصلی پرورش ماهیان زینتی در کشور است که امید میرود با راهاندازی این ایستگاه شاهد افزایش صادرات ماهی به کشورهای مختلف دنیا باشیم.
وی خاطر نشان کرد: این استان اولین استانی است که کلینیک تخصصی آبزیان را به صورت نیمه وقت ایجاد کرده است و سال گذشته در مقایسه با سالهای اخیر کمترین میزان تلفات ماهیان سردآبی را در استان داشته است.
فرماندار محلات نیز با بیان اینکه این ایستگاه با مصوبه سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی و با توجه به جایگاه محلات در تولید و پرورش ماهیان زینتی راهاندازی شده است، گفت: راهاندازی این مرکز نقش موثری در افزایش صادرات ماهیان زینتی به کشورهای منطقه خواهد داشت.
غلامعلی یارمحمدی اظهار داشت: محلات از نظر تنوع تولید گونههای مختلف ماهیان زینتی رتبه اول و از نظر میزان تولید رتبه دوم کشوری را در اختیار دارد.